Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
N. Lauda: Η Formula 1 δεν χρειάζεται τον Briatore

N. Lauda: Η Formula 1 δεν χρειάζεται τον Briatore

Στην άποψή του πως η Formula 1 δεν χρειάζεται τις υπηρεσία του F. Briatore ώστε να ανακτήσει τη χαμένη δημοτικότητά της επέμεινε με νέες δηλώσεις του ο N. Lauda.

Την παρουσία του F. Briatore στην ομάδα εργασίας που θα αναζητήσει τους τρόπους με τους οποίους η Formula 1 θα ανακτήσει τη δημοφιλία της αμφισβήτησε για μία ακόμα φορά ο N. Lauda.

«Γιατί χρειαζόμαστε τον Flavio; Ο Bernie είναι ο επικεφαλής και θα πρέπει να παραμείνει ο επικεφαλής».

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να συζητήσουμε με τον Bernie, καθώς γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο για το τι θα πρέπει να βελτιώσουμε».

Παρά το γεγονός ότι ο B. Ecclestone ήταν αυτός που ζήτησε την εμπλοκή τον F. Briatore στην ομάδα εργασίας που θα αναζητήσει τη λύση στο πρόβλημα της μειωμένης δημοτικότητας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1, ο Βρετανός με πρόσφατες δηλώσεις του στον γερμανικό τύπο έκανε σαφές πως η παρουσία του F. Briatore δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο N. Lauda, πάντως, πιστεύει πως ήδη η Formula 1 έχει δρομολογήσει κάποιες από τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν, επισημαίνοντας πως ένας καθοριστικός παράγοντας που οδήγησε στη βελτίωση του θεάματος στα τελευταία Grand Prix είναι η πρόθεση των οδηγών να ρισκάρουν περισσότερο, γνωρίζοντας ότι δεν κινδυνεύουν με κάποια ποινή.

«Οφείλω να δηλώσω πως η αλλαγή που έγινε με τους κριτές, ώστε να μην παρεμβαίνουν τόσο πολύ όσο στο παρελθόν, ήταν μια εξαιρετική κίνηση».

Ακόμα και η παρουσία του μονοθεσίου της Sauber στη μέση της πίστας του Hockenheim ήταν συναρπαστική. Αν είχε μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας όλοι θα είχαν βαρεθεί.

Το Hockenheim αποτέλεσε μια βελτίωση και στην Ουγγαρία δεν υπήρξε κάποιος περαιτέρω έλεγχος, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετά συμβάντα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να διερευνηθούν. Πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση», πρόσθεσε ο Αυστριακός.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024