Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
F1: Η απαγόρευση του FRIC ευνοεί τον L. Hamilton

F1: Η απαγόρευση του FRIC ευνοεί τον L. Hamilton

H αφαίρεση του συστήματος υδραυλικής διασύνδεσης της ανάρτησης εξασφαλίζει στον L. Hamilton το προβάδισμα στη μάχη που δίνει με τον ομόσταυλό του στη Mercedes AMG Petronas, Ν. Rosberg.

Aν και η κατάργηση του συστήματος υδραυλικής διασύνδεσης της ανάρτησης από τις προδιαγραφές των μονοθεσίων δεν δείχνει να έχει ανατρέψει τις ισορροπίες του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο L. Hamilton θεωρεί πως η συγκεκριμένη εξέλιξη θα τον βοηθήσει στη μάχη που δίνει με τον ομόσταυλό του στη Mercedes AMG Petronas, Ν. Rosberg.

Η αφαίρεση των πρόσθετων τμημάτων του FRIC οδήγησε στην περαιτέρω μείωση του συνολικού βάρους των μονοθεσίων, γεγονός που θα επιτρέψει στο L. Hamilton να ανακτήσει τη μυϊκή μάζα που αναγκάστηκε να χάσει ώστε να φτάσει στα επίπεδα του εκ φύσεως ελαφρύτερου N. Rosberg.

«Το καλοκαίρι θα ανακτήσουμε την ενέργειά μας και θα βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Είμαι πολύ-πολύ ελαφρύς και το μονοθέσιο χωρίς το FRIC είναι επίσης ελαφρύτερο, έτσι μπορώ να ανακτήσω κάποια κιλά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής».

«Θα είναι μύες και όχι λίπος, ώστε να επιστρέψω ισχυρότερος φυσικά και πνευματικά, δήλωσε ο Βρετανός, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε στα δύο τελευταία Grand Prix, όταν και αναγκάστηκε να εκκινήσει εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου, από τις τελευταίες θέσεις του grid.

«Νομίζω ότι αποτέλεσε μια μεγάλη πρόκληση. Το σημαντικότερο είναι να παραμένω συγκεντρωμένος. Είδα να δημοσιεύονται κάποιες ιστορίες ότι πρόκειται να λυγίσω κάτω από την πίεση, ωστόσο πιστεύω ότι απέδειξα ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και παραμένω ακόμα στη μάχη».

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024