Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
C. Horner:

C. Horner: «Η Red Bull έχει ξεπεράσει το 2014 τις προσδοκίες μας»

Η ομάδα της Red Bull έχει υπερβεί τις φετινές δυνατότητές της δηλώνει ο C. Horner, με δεδομένη την υστέρηση της μονάδας ισχύος της Renault.

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις τoυ C. Horner, επικεφαλής της Infiniti Red Bull Racing, σχετικά με την πορεία της αυστριακής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Παρά τα μέτρια, μέχρι σήμερα, αποτελέσματα, ο Βρετανός ξεκαθάρισε ότι η Red Bull έχει υπερβεί τις δυνατότητές της τη φετινή αγωνιστική σεζόν, βάσει της δυναμικής του κινητήριου συνόλου της Renault.

«Σε σχέση με το θεωρητικό μειονέκτημα που έχουμε εξαιτίας του κινητήρα, αυτό που στην πραγματικότητα έχουμε πετύχει στο πρώτο μισό της χρονιάς είναι αξιοθαύμαστο».

«Το γεγονός ότι κερδίσαμε δύο αγώνες, εκκινήσαμε από την πρώτη σειρά του grid και ανεβήκαμε στο βάθρο αποτελεί ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα».

Προφανώς δεν βρισκόμαστε εκεί που έχουμε συνηθίσει να είμαστε, αλλά η ομάδα έχει δείξει πραγματικό χαρακτήρα μετά από μια φριχτή περίοδο προετοιμασίας».

«Συνεπώς υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που έχουμε αποκομίσει από το πρώτο μισό της χρονιάς, δήλωσε ο C. Horner, επισημαίνοντας πως η αναβάθμιση του κινητήριου συνόλου της Renault -που σύμφωνα με τον Βρετανό υπολείπεται κατά 65 ίππους σε σχέση με εκείνο της Mercedes- θα διαμορφώσει τα αποτελέσματα των αγώνων που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι η διαφορά ισχύος θα περιοριστεί περαιτέρω το δεύτερο μισό της χρονιάς. Το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι με την αλλαγή στο management είναι πλέον πολύ ανοιχτοί στο να δεχθούν ότι υπάρχουν προβλήματα και ότι θα πρέπει να βελτιωθούν», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Infiniti Red Bull Racing.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024