Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
F1: O κινητήρας το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ferrari κατά τον S. Marchionne

F1: O κινητήρας το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ferrari κατά τον S. Marchionne

Tον κινητήρα των μονοθεσίων της Ferrari ανέδειξε ως το σημαντικότερο πρόβλημα της Scuderia ο S. Marchionne στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπο που παραχώρησε στο Maranelo

Aπό τη μονάδα ισχύος της F14 T πρόκειται να ξεκινήσουν οι προσπάθειες ανάκαμψης της Ferrari στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, καθώς σύμφωνα με τον νέο αφεντικό της Scuderia αυτό αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ιταλική ομάδα.

Mάλιστα, ο S. Marchionne δεν έχασε την ευκαιρία να υπογραμμίσει τη σημαντικότητα που διατηρεί για την ιταλική φίρμα η παρουσία της στην Formula 1.

«Γνωρίζουμε το πρόβλημα. Έχουμε πρόβλημα με τη μονάδα ισχύος. Πιστεύω στη Ferrari και στο αγωνιστικό τμήμα της, θα αναστηθεί όπως έκανε και στο παρελθόν».

«Το αγωνιστικό τμήμα της Ferrari εξακολουθεί να αποτελεί ένα βασικό στοιχείο για τη Ferrari. Θα δουλέψουμε με σκοπό να επιστρέψουμε στις νίκες, γιατί είναι μέρος του DNA της φίρμας».

«Το σημαντικότερο είναι να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίζουμε, αυτό είναι το ουσιώδες. Το θέμα είναι να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας στην πίστα».

«Θα πρέπει να φτάσουμε έως εκεί και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο S. Marchionne μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην έδρα της Ferrari, στο Maranelo.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024