Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Σενάρια για τρία μονοθέσια και κατάργηση των διπλών βαθμών το 2015

F1: Σενάρια για τρία μονοθέσια και κατάργηση των διπλών βαθμών το 2015

Τις απόψεις του σχετικά με τον κανονισμό που προβλέπει διπλάσιους βαθμούς στο τελευταίο GP της σεζόν αλλά και την συμπλήρωση του grid με τρίτο μονοθέσιο από τις κορυφαίες ομάδες επανέλαβε ο B. Ecclestone.

Την κατάργηση του κανονισμού που προβλέπει τους διπλάσιους βαθμούς στον τελευταίο Grand Prix κάθε αγωνιστικής σεζόν προανήγγειλε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της F1, B. Ecclestone, στο πλαίσιο του GP Σιγκαπούρης.

«Προσωπικά επιθυμούσα την εφαρμογή του στους τελευταίους τρεις αγώνες, με αυτόν τον τρόπο οι θεατές θα πίστευαν πως ο κάθε οδηγός έχει πιθανότητες να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο όλοι με αποκάλεσαν τρελό», δήλωσε ο Βρετανός εκφράζοντας παράλληλα την άποψή του πως ο εν λόγω κανονισμός δεν πρόκειται να ισχύσει το 2015.

Μεταξύ άλλων ο B. Ecclestone επανέφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας το ενδεχόμενο συμμετοχής των κορυφαίων ομάδων με περισσότερα από δύο μονοθέσια, ώστε να καλυφθεί το κενό που είναι πιθανόν να προκύψει από την αποχώρηση ομάδων που δεν αντέχουν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος που προκύπτει από τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.

«Νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουμε ούτως ή άλλως. Θα προτιμούσα να βλέπω τη Ferrari με τρία μονοθέσια ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τις κορυφαίες, παρά να έχω ομάδες που παλεύουν για την επιβίωσή τους».

«Θα γνωρίζουμε μετά από δύο ή τρεις αγώνες, αλλά το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται ήδη», αποκάλυψε ο B. Ecclestone, προκαλώντας για μία ακόμα φορά ποικίλες αντιδράσεις.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024