Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

GP Σιγκαπούρης 2014: Επίδειξη δύναμης από τον Hamilton στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής

Στον L. Hamilton ανήκει ο καλύτερος χρόνος της ημέρας, με τον Βρετανό να επικρατεί χωρίς δύσκολία στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών του GP Σιγκαπούρης.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις σημερινές του υποχρεώσεις στη Σιγκαπούρη ο L. Hamilton, επικρατώντας με σχετική άνεση στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής.

Ο Βρετανός δεν ξεχώρισε με την απόδοσή του στις αρχές της περιόδου και όσο το μονοθέσιό του βρισκόταν στην πίστα με τη μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli.

Ωστόσο, μετά την επιστροφή του στους δρόμους της Σιγκαπούρης με τα super soft ελαστικά της Pirelli δεν άργησε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, αφήνοντας δεύτερο το F. Alonso και τρίτο τον D. Ricciardo, o οποίος είχε βρεθεί νωρίτερα στην κορυφή της κατάταξης.

Άτυχος στάθηκε ο N. Rosberg, καθώς η προσπάθειά του με την πολύ μαλακή γόμα της Pirelli δεν ολοκληρώθηκε, εξαιτίας της διακοπής που προκάλεσε στη διαδικασία η έξοδος-σύγκρουση του P. Μaldonado.

Έτσι, λοιπόν ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος αρκέστηκε στην προσομοίωση των συνθηκών αγώνα, μένοντας στην 11η θέση της κατάταξης.

Από τα pits παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής ο S. Vettel, καθώς οι μηχανικοί της Red Bull ήταν αναγκασμένοι να αντικαταστήσουν τον κινητήρα του μονοθεσίου του.

Ο Γερμανός βρέθηκε στο αγωνιστικό τερέν μόλις οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, χρόνος που αποδείχθηκε αρκετός ώστε να σημειώσει τον πέμπτο χρόνο της ημέρας.

Ένα σκαλί πιο πάνω, στην τέταρτη θέση, βρέθηκε ο K. Raikkonen ολοκληρώνοντας το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα της Ferrari στο Grand Prix Σιγκαπούρης.

Αντιθέτως, μακριά από τον καλό τους εαυτό παρέμειναν και οι δύο οδηγοί της Williams, με τον F. Massa να σημειώνει τον 17ο χρόνο και των V. Bottas τον 18ο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρά τις προβλέψεις για βροχή και οι δύο περίοδοι των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν σε στεγνή άσφαλτο.

Δείτεεδώτα αναλυτικά αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής του GP Σιγκαπούρης και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024