Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

F1: Σε αναζήτηση της χαμένης αξιοπιστίας η Mercedes AMG Petronas

Tα προβλήματα αξιοπιστίας που εξακολουθούν να εμφανίζουν τα μονοθέσια της Mercedes AMG Petronas θα αποτελέσουν το κύριο μέλημα της γερμανικής ομάδας σύμφωνα με τον T. Wolff.

Μάχη με τον χρόνο ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αξιοπιστίας θα δώσει η Mercedes AMG Petronas, ώστε να μη είναι εκείνα που θα κρίνουν τον φετινό τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, T. Wolff, ξεκαθάρισε πως η βελτίωση της αξιοπιστίας των μονοθεσίων θα αποτελέσει τη βασική προτεραιότητα της γερμανικής ομάδας.

«Δεν θέλουμε το πρωτάθλημα να αποφασιστεί από ένα μονοθέσιο που θα «αφήσει» τον οδηγό του».

«Συνεπώς θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω και να συγκεντρωθούμε ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να αποφύγουμε τις εγκαταλείψεις και τα προβλήματα αξιοπιστίας».

«Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα που εργάζεται για την αξιοπιστία. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που είναι αφοσιωμένη στην αξιοπιστία και είμαι πραγματικά περήφανος γι’ αυτή».

«Συνεπώς είναι ακόμα πιο περίεργο που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους προβλήματα», δήλωσε ο T. Wolff επισημαίνοντας πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα αξιοπιστίας στα μονοθέσια της Mercedes AMG Petronas.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024