Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
F1: Η Honda αποκαλύπτει τη νέα μονάδα ισχύος

F1: Η Honda αποκαλύπτει τη νέα μονάδα ισχύος

Την πρώτη φωτογραφία της μονάδας ισχύος που θα τοποθετηθεί στα μονοθέσια της McLaren την επόμενη αγωνιστική σεζόν έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Honda.

Η Honda αποκάλυψε την κινητήρια μονάδα, η οποία θα σημάνει και την επιστροφή της ιαπωνικής φίρμας στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Το κινητήριο σύνολο θα φιλοξενηθεί αρχικά από τα μονοθέσια της McLaren, ωστόσο, στο μέλλον ενδέχεται να παραχωρηθεί και σε άλλες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος που εργάζεται για την εξέλιξη του κινητήρα, η Honda έχει περάσει πλέον στο δεύτερο στάδιο των δοκιμών, στο οποίο προβλέπεται η ενσωμάτωση του υπερσυμπιεστή και των συστημάτων ανάκτησης ενέργειας.

Ερωτηματικό πάντως εξακολουθεί να αποτελεί το πότε η μονάδα ισχύος της Honda θα τοποθετηθεί στα νέα μονοθέσια της McLaren και αν η βρετανική ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην πίστα της Jerez και στο Abu Dhabi.

auto.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024