Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι διαρκείας στο Φλοίσβο με οικοδεσπότη το Audi A1

Πάρτι διαρκείας στο Φλοίσβο με οικοδεσπότη το Audi A1

Το Α1 ήρθε στην ελληνική αγορά και θα γιορτάζει την άφιξη του για δύο εβδομάδες με μια σειρά εκδηλώσεων σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο στη μαρίνα του Φλοίσβου.

Η επίσημη «πρώτη» του Audi Α1 στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στη μαρίνα του Φλοίσβου όπου τεχνολογία και ανθρώπινος παράγοντας επιστρατεύτηκαν για να στήσουν ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή την έλευση του γερμανικού μοντέλου στην ελληνική αγορά.

Ένα μεγάλο πάρτι το οποίο θα συνεχιστεί για δύο ακόμα εβδομάδες στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο AreA1 προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν την πρεμιέρα, να δουν από κοντά και να πληροφορηθούν για το νέο μοντέλο της Audi, συνδυάζοντας το… ωφέλιμο με τη διασκέδαση.

Αναλυτικότερα, ο πολυχώρος AreA1 θα λειτουργεί καθημερινά από 15/7 έως 1/8 και από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ ενώ τα Σαββατοκύριακα το ωράριο λειτουργίας παρατείνεται μέχρι τη 1.00 π.μ. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών εβδομάδων θα φιλοξενηθούν στην μαρίνα του Φλοίσβου μια σειρά από εκδηλώσεις που έχουν ως εξής:

Παρασκευή 16/7- Πρόγραμμα από τον Ανδρέα Κοτζαμάνη μέλος του hip hop συγκροτήματος ΣΚΙΕΣ.

Σάββατο 17/7 – Ένα εντυπωσιακό θέαμα , από την καλλιτεχνική ομάδα Helix street theater η οποία υπόσχεται να προσφέρει ένα θέαμα με χιούμορ και ρυθμό με μια σύνθεση από απροσδόκητα στιγμιότυπα όπου ηθοποιοί και μίμοι χορεύουν, ακροβατούν και αυτοσχεδιάζουν.

Επιπλέον, κάθε Παρασκευή βράδυ το AreA1 θα φιλοξενεί στα decks γνωστούς Dj της αθηναίκής μουσικής σκηνής ενώ κάθε Σάββατο στο πλαίσιο του A1 Creativity θα γίνεται χώρος δημιουργικής έκφρασης νέων καλλιτεχνικών ομάδων. Τέλος, κάθε Κυριακή μέχρι την 1η Αυγούστου ευφάνταστα happenings υπόσχονται να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του AreA1 προσφέροντας θέαμα και διασκεδαστικά παιχνίδια.

auto.in.gr

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024