Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακαλούνται Lancia Ypsilon στην ελληνική αγορά

Ανακαλούνται Lancia Ypsilon στην ελληνική αγορά

Το πρόγραμμα ανάκλησης των Υpsilon πραγματοποιείται για τη θωράκιση του συστήματος καλωδίωσης του ABS που ενδέχεται να παρουσιάσει σημάδια φθοράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, η Lancia Jeep Hellas AE επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων της ιταλικής φίρμας στην Ελλάδα προχωρά στην ανάκληση Lancia Ypsilon σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου

Η ανάκληση των Lancia Ypsilon πραγματοποιείται για την ενίσχυση της καλωδίωσης του ABS η οποία ενδέχεται να παρουσιάσει φθορά.

Όπως επισημαίνεται μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να συνδέεται με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής προκειμένου να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lancia ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την τεχνική διεύθυνση της Lancia Jeep Hellas AE στο τηλ. 210 6700800.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024