Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προγράμματα επέκτασης εγγύησης από το δίκτυο της Kosmocar σε συνεργασία με τη Mapfre Asistencia

Προγράμματα επέκτασης εγγύησης από το δίκτυο της Kosmocar σε συνεργασία με τη Mapfre Asistencia

Νέα προγράμματα επέκτασης εγγύησης για αυτοκίνητα Audi και Volkswagen προσφέρονται από το δίκτυο της Kosmocar.

Η Kosmocar Α.Ε, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα και η Μapfre Asistencia, μέλος της Mapfre S.A, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, στη διάθεση προϊόντων επέκτασης εγγύησης.

Αναλυτικότερα, η Mapfre Asistencia σχεδίασε και προσφέρει μέσα από το δίκτυο της Kosmocar εξειδικευμένα προγράμματα επέκτασης εγγύησης που καλύπτουν τις ανάγκες των κατόχων Αudi και Volkswagen.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Audi ή Volkswagen μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών Service της Kosmocar και να επιλέξουν το πρόγραμμα εγγύησης που αντιστοιχεί στις ανάγκες τους.

Η κάλυψη αφορά μηχανικές, ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές βλάβες και απευθύνεται κυρίως σε αυτοκίνητα των οποίων η εργοστασιακή εγγύηση έχει λήξει, με την προϋπόθεση όμως η ηλικία του αυτοκινήτου να μην ξεπερνά τα 10 έτη.

Η Mapfre αναλαμβάνει το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών που αφορούν οποιαδήποτε σχετική βλάβη που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της εγγύησης. Όλα τα προγράμματα έχουν διάρκεια ένα έτος, προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και μπορούν να ανανεώνονται σε ετήσια βάση, ώστε το αυτοκίνητο να καλύπτεται από εγγύηση, μέχρι τα δέκα έτη ηλικίας του.

Αναλυτικά, οι καλύψεις προγραμμάτων επέκτασης εγγύησης έχουν ως εξής:

Volkswagen

Volkswagen Life Time

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα εγγύησης, με το οποίο ο πελάτης αποκτά τη δυνατότητα ασφάλισης του αυτοκινήτου του μετά τη λήξη της εργοστασιακής του εγγύησης, από 23 μήνες και 1 ημέρα καλύπτοντας μηχανικές, λεκτρικές και ηλεκτρονικές Βλάβες. Μέσα από το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης Volkswagen Life Time δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους Volkswagen να αποκτήσουν ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητο τους μέχρι 10 χρόνια ηλικίας του οχήματος.

Σημειώνεται ότι τα προγράμματα Volkswagen Lifetime περιλαμβάνουν δύο κατηγορίες καλύψεων.

Αναλυτικότερα, η κατηγορία καλύψεων Α’ αφορά την ασφάλιση για οχήματα ηλικίας από 23 μήνες και 1 ημέρα ως 4 έτη και 5 μήνες και με λιγότερο από 100.000 χιλιόμετρα κατά την ημερομηνία της βλάβης.

Η κατηγορία καλύψεων Β΄αφορά την ασφάλιση οχημάτων ηλικίας άνω των 4 ετών και 5 μηνών έως και 8 ετών και 11 μηνών και λιγότερο από 150.000 χλμ. κατά την ημερομηνία της βλάβης ενώ, αξίζει αν σημειωθεί ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ των παραπάνω είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Οι τιμές των παραπάνω προγραμμάτων ασφάλισης έχουν ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ Α’

Κυβισμός αυτοκινήτων (cc)

Ετήσιο Μικτό Ασφάλιστρο/

Όχημα

Συμβατικά οχήματα

<1.300

177 ευρώ

1.301-1.700

267 ευρώ

1.701-2.000

422 ευρώ

>2.001

452 ευρώ

Supercars* & 4X4

<1.300

267 ευρώ

1.301-1.700

407 ευρώ

1.701-2.000

636 ευρώ

>2.001

686 ευρώ

Οχήματα με αυτόματο ή

ημιαυτόματο κιβώτιο

αυτοκινήτων

<1.300

356 ευρώ

1.301-1.700

546 ευρώ

1.701-2.000

855 ευρώ

>2.001

915 ευρώ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ Β’

Ανεξαρτήτως κυβισμού και

Χαρακτηριστικών αυτοκινήτων

254 ευρώ

* Supercars: Όλα τα οχήματα των οποίων η αξία τους ως νέα οχήματα υπερέβαινε το ποσό των 45.000 ευρώ ή/και ο κυβισμός τους είναι μεγαλύτερος των 3.000 κ.εκ.

ΕCONOMY MOTION (LPG)

Tο πρόγραμμα ΕCONOMY MOTION (LPG) προσφέρει εγγύηση 2 ετών ή 100.000 χλμ. για τα συνεργαζόμενα με το σύστημα του υγραερίου, μέρη του κινητήρα.

Volkswagen Total Care

Αφορά στο πρόγραμμα οδικής βοήθειας & φροντίδας ατυχήματος που προσφέρει η Mapfre Asistencia αποκλειστικά στους κατόχους οχημάτων Vollkswagen. Τo πρόγραμμα καλύπτει τα νέα οχήματα και αναλαμβάνει σε περίπτωση βλάβης, άμεση βοήθεια στον πελάτη, εξασφαλίζοντας την αποκατάσταση των υλικών ζημιών σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο VW επιλογής του Ασφαλισμένου. Επίσης, παρέχεται όχημα αντικατάστασης κατά τη διάρκεια επισκευής του ακινητοποιημένου οχήματος.

Audi

Audi Carlife

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα εγγύησης, με το οποίο ο πελάτης αποκτά τη δυνατότητα ασφάλισης του αυτοκινήτου του μετά τη λήξη της εργοστασιακής του εγγύησης, από 23 μήνες και 1 ημέρα καλύπτοντας μηχανικές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές βλάβες. Μέσα από το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης Audi CarLife δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους Audi να αποκτήσουν ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητο τους μέχρι 10 χρόνια ηλικίας του οχήματος.

ΕCONOMY MOTION (LPG)

Tο πρόγραμμα ΕCONOMY MOTION (LPG) προσφέρει εγγύηση 2 ετών ή 100.000 χλμ, για τα συνεργαζόμενα με το σύστημα του υγραερίου, μέρη του κινητήρα.

auto.in.gr

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024