Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα τέλη κυκλοφορίας 5 ετών προσφέρει η ΚIA τον Απρίλιο

Τα τέλη κυκλοφορίας 5 ετών προσφέρει η ΚIA τον Απρίλιο

Οι καταναλωτές που θα αγοράσουν κάποιο από τα μοντέλα της ΚΙΑ μέχρι τις 30 Απριλίου 2012, απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας από το 2012 έως και το 2016.

Από μία προσφορά που θα τους απαλλάξει από την καταβολή τελών κυκλοφορίας για πέντε χρόνια θα επωφεληθούν οι αγοραστές μοντέλων της ΚIA που θα πραγματοποιήσουν την αγορά του, μέσα στον Απρίλιο.

Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει για τα Rio, Picanto, Venga, cee’d, Soul και το νέο Sportage και προβλέπει δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για πέντε χρόνια και συγκεκριμένα για το διάστημα 2012-2016. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τον 1ο κάτοχο του οχήματος καθώς δεν είναι μεταβιβάσιμη ενώ μόνη προϋπόθεση είναι η τιμολόγηση των αυτοκινήτων μέχρι τις 30 Απριλίου.

Παράλληλα με την παραπάνω προσφορά οι ενδιαφερόμενοι για το ΚΙΑ cee’d θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν και από μία επιπλέον έκπτωση που ισχύει μόνο για τις ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου και ανέρχεται στα 800 ευρώ.

Υπό την ισχύ της έκπτωσης η αρχική τιμή του μοντέλου διαμορφώνεται στα 10.700 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Οι παραπάνω προσφορές δεν αναιρούν την επταετή εργοστασιακή εγγύηση της ΚΙΑ που εξακολουθεί να ισχύει για όλα τα μοντέλα της κορεατικής φίρμας σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας για ένα έτος.

auto.in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024