Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo MiTo TwinAir: Με δύο κυλίνδρους και χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Alfa Romeo MiTo TwinAir: Με δύο κυλίνδρους και χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Το πλεονέκτημα της καταβολής μηδενικών τελών κυκλοφορίας προσφέρει στην Alfa Romeo MiTo ο δικύλινδρος και υπερτροδοφοτούμενος κινητήρας βενζίνης των 875 κ.εκ. απόδοσης 85 ίππων.

Μία νέα βενζινοκίνητη έκδοση έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Alfa Romeo MiTo. Αφορμή αποτέλεσε ο δικύλινδρος και αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας ΤwinAir, ο οποίος τοποθετείται για πρώτη φορά σε μία πρόταση της ιταλικής φίρμας.

Στη συγκεκριμένη έκδοση το πολυβραβευμένο μοτέρ των 875 κ.εκ. αποδίδει 85 ίππους και 145 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται τόσο με σύστημα start/stop όσο και με σύστημα ανάκτησης της κινητικής ενέργειας κατά την πέδηση.

Πέρα από την εντυπωσιακή απόδοση και τις ανταγωνιστικές επιδόσεις που αυτή εξασφαλίζει, το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Alfa Romeo MiTo ΤwinAir προέρχεται από την περιορισμένη κατανάλωση και τις εξίσου χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Για του λόγου το αληθές, η συγκεκριμένη MiTo καταναλώνει μόλις 4,2 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές των 98 γρ. διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο εξασφαλίζουν την καταβολή μηδενικών τελών κυκλοφορίας.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η MiTo ΤwinAir θα προσφέρεται στην έκδοση Distinctive, διαθέτοντας, μεταξύ άλλων, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, επτά αερόσακους, σύστημα DNA με τρία προγράμματα οδήγησης, ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικής ευστάθειας και όλες τις συνήθεις ηλεκτρικές ευκολίες.

Παρά τον πλούσιο εξοπλισμό, η τιμή των 15.900 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται έκπτωση 900 ευρώ) μόνο υψηλή δεν μπορεί να θεωρηθεί για τη μικρότερη σε διαστάσεις πρόταση στη σύγχρονη ιστορία της Alfa Romeo.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024