Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Opel Insignia 1.4 Turbo LPG: Αποδοτικότερο και πιο οικονομικό

Opel Insignia 1.4 Turbo LPG: Αποδοτικότερο και πιο οικονομικό

Ο ειδικά προσαρμοσμένος για την καύση υγραερίου υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης των 1,4 λίτρων της Opel ενισχύει ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητα του μέχρι σήμερα γνωστού Insignia.

Νέες, υγραεριοκίνητες εκδόσεις προσθέτει στην γκάμα του το εξαιρετικά δημοφιλές στην ελληνική αγορά Opel Insignia.

Το Insignia LPG ecoFLEX έχει βασιστεί στην βενζινοκίνητη και υπερτροφοδοτούμενη έκδοση των 1,4 λίτρων αποδίδοντας 140 ίππους και εξασφαλίζοντας μειωμένο –έως και 40%- κόστος χρήσης.

Ανάμεσα στις παρεμβάσεις που δέχτηκε ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,4 λίτρων ώστε να καταναλώνει και υγραέριο ξεχωρίζει η ενίσχυση των βαλβίδων και των εδράνων και ο επαναπρογραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου.

Το δοχείο καυσίμου LPG χωρητικότητας 42 λίτρων τοποθετείται στη θέση της ρεζέρβας, γεγονός που δεν περιορίζει τον ωφέλιμο όγκο του χώρου αποσκευών.

Τα 42 λίτρα υγραερίου εξασφαλίζουν αυτονομία 400 χιλιομέτρων, ενώ το σημείο ανεφοδιασμού βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην τάπα βενζίνης.

Ένας απλός διακόπτης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει τον τύπο καυσίμου, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και LPG εμφανίζονται στον ίδιο δείκτη.

Το σύστημα LPG της Opel, το οποίο προσφέρεται και για τις υπόλοιπες προτάσεις της φίρμας (Corsa, Meriva και Astra), καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύησης.

Η τιμή του Insignia 1.4 Turbo LPG ecoFLEX ξεκινά από τα 22.050 ευρώ (21.090 ευρώ με όφελος απόσυρσης), ενώ η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται και στους τρεις τύπους αμαξωμάτων (τετράθυρο, πεντάθυρο και Sports Tourer) του δημοφιλούς Opel.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024