Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναβάθμιση κινητήρων Volvo από την Polestar

Αναβάθμιση κινητήρων Volvo από την Polestar

Ο βελτιωτικός οίκος που υποστηρίζει τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Volvo αναλαμβάνει, πλέον, την αύξηση της απόδοσης των κινητήρων που διαθέτει στην γκάμα της η σουηδική φίρμα.

Ακόμη καλύτερες επιδόσεις, χωρίς την επιβάρυνση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, υπόσχονται τα προγράμματα βελτίωσης που εξέλιξε η Polestar αποκλειστικά για τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες της Volvo.

Τα πακέτα αναβάθμισης προσφέρονται όχι μόνο για τα τρέχοντα μοντέλα της σουηδικής φίρμας αλλά και για συγκεκριμένες εκδόσεις παλαιότερων Volvo, όπως για παράδειγμα τα S60 και S80.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζουν οι βελτιώσεις των υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης των 1,6 και των 2,0 λίτρων, καθώς στην πρώτη περίπτωση η μέγιστη τιμή της ισχύος αυξάνεται από τους 150 στους 180 ίππους και στη δεύτερη από τους 204 στους 240 ίππους.

Η διαδικασία αναβάθμισης πραγματοποιείται από τους Εξουσιοδοτημένους Eπισκευαστές Volvo, οι οποίοι εγκαθιστούν στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του κινητήρα ένα ειδικό λογισμικό.

Χωρίς να απαιτείται κάποια επιπλέον παρέμβαση, η αύξηση της απόδοσης ενός κινητήρα φτάνει έως και το 32%. Παράλληλα, το αυτοκίνητο διατηρεί την εργοστασιακή εγγύηση, με την προϋπόθεση ότι το βελτιωτικό πρόγραμμα της Polestar θα τοποθετηθεί από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo.

Η χρέωση για κάθε πακέτο αναβάθμισης -ανεξάρτητα από τον τύπο του κινητήρα- δεν ξεπερνά τα 1.200 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας και το κόστος τοποθέτησης.

Παρόλα αυτά, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012 θα προσφέρεται έκπτωση 10%, η οποία περιορίζει το τελικό κόστος του προγράμματος βελτίωσης της Polestar στα 1.080 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο της Volvo Car Hellas (www.volvocars.gr/polestar) και στην ιστοσελίδα της Polestar (www.polestar.com). Επίσης, μπορούν να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Volvo ή να καλέσουν στο 800 100 7505 (Volvo Line).

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024