Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε τριήμερα στo ξενοδοχείο

Κερδίστε τριήμερα στo ξενοδοχείο «Ελβετία» στο Καρπενήσι

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Γίνετε φίλοι μας στο Facebook και διεκδικείστε δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο "Ελβετία" στο Καρπενήσι.

Το auto.in.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο «Ελβετία», δίνουν την δυνατότητα σε δύο ζευγάρια, να ανηφορίσουν στο Καρπενήσι για ένα απολαυστικό τριήμερο.

Το ξενοδοχείο
Το Eλβετία βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης. Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε δίνοντας έμφαση στην παραδοσιακή διακόσμηση και στα υλικά της Eυρυτανικής γης. Mε ορμητήριο το ξενοδοχείο Eλβετία μπορείτε να ανακαλύψετε τις Eυρυτανικές ομορφιές όλες τις εποχές του χρόνου.

Στους άνετους χώρους υποδοχής του, κυριαρχούν οι δύο πέτρινες εστίες-τζάκια που προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Στο bar-restaurant του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε μυρωδάτους καφέδες, παραδοσιακά γλυκά και ξεχωριστά γεύματα κατόπιν συνεννόησης.

Oι εκδρομές στα ξεχωριστά Eυρυτανικά χωριά με τους παραδοσιακούς-πέτρινους οικισμούς, τα ποτάμια του νομού και τα μοναδικά μοναστήρια, είναι μερικές μόνο δυνατότητες του επισκέπτη. Το χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι, στα 11χμ., τα σπορ του βουνού, ορειβατική πεζοπορεία, ορειβασία, ράφτινγκ, κανό, καγιάκ, ιππασία, ποδήλατο βουνού, προσφέρουν επιπλέον ευκαιρίες στο φυσιολάτρη.

Το δώρo
* Δύο τυχεροί αναγνώστες μας θα κερδίσουν δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ, στο Καρπενήσι.

* Οι κρατήσεις αφορούν στο διάστημα έως τέλη Ιουνίου 2013, εκτός εορτών και αργιών και βάσει διαθεσιμότητας.

Μπείτε στην κλήρωση


Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του auto.in.gr στο Facebook.
  • Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.
  • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.
  • Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
  • Το in.gr στη συνέχεια θα ενημερώσει τους τυχερούς.
    Εκείνοι, αφού αποδεχθούν το δώρο τους, θα επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο «Ελβετία» (όπου θα έχουν σταλεί τα στοιχεία τους από το in.gr), για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους.

To auto.in.gr εύχεται στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία!

Ξενοδοχείο Ελβετία
Ζηνοπούλου 17, 361 00
Καρπενήσι
Ευρυτανία, Στερεά Ελλάδα
τηλ. 22370 80111, 22
φαξ: 22370 80112
κιν: 6979001664
Υπεύθυνος: Παναγιώτης Ματζούφας
e-mail: elvetia@elvetiahotel.gr

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024