Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat Freemont: Στην Ελλάδα από 28.600 ευρώ

Fiat Freemont: Στην Ελλάδα από 28.600 ευρώ

Μία νέα πρόταση στην ευρύτερη κατηγορία των crossover αποκτά η Fiat στη χώρας μας. To Freemont διατίθεται στην Ελλάδα σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις πετρελαίου ξεκινώντας από τα 28.600 ευρώ.


Ισορροπώντας ανάμεσα στην κατηγορία των crossover και των πολυχρηστικών οχημάτων, το μήκους 4,9 μέτρων Fiat Freemont ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά.

Αποτελώντας το πρώτο «καρπό» της συνεργασίας που έχει αναπτύξει η ιταλική φίρμα με την Chrysler, το Freemont διακρίνεται για τις επιβλητικές διαστάσεις του αλλά και για τις αστείρευτες μεταφορικές δυνατότητες του επταθέσιου εσωτερικού του.

Στη χώρα μας θα προσφέρεται σε δικίνητες (Urban) και τετρακίνητες (Lounge) εκδόσεις, για την κίνηση των οποίων θα φροντίζει ένας δίλιτρος κινητήρας πετρελαίου τεχνολογίας Multijet II.

O τελευταίος αποδίδει 170 ίππους και συνδυάζεται, είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων (έκδοση Urban) είτε με αυτόματο κιβώτιο με τον ίδιο αριθμό ταχυτήτων (έκδοση Lounge).

Εξαιρετικά πλούσιος, σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, εμφανίζεται ο εξοπλισμός. Για του λόγου το αληθές, η έκδοση Urban περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ενεργό καπό, έξι αερόσακους, ενεργά προσκέφαλα, ESP με Hill Holder, σύστημα που περιορίζει τις πιθανότητες ανατροπής, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, cruise control, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 8,1 ιντσών, σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Επιλέγοντας την αποκλειστικά τετρακίνητη έκδοση Lounge, στις εξοπλιστικές προδιαγραφές του Fiat Freemont έρχονται να προστεθούν οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων, η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης της Garmin, οι ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και το υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα με τα έξι ηχεία και το subwoofer.

Συνυπολογίζοντας το όφελος απόσυρσης και την έκπτωση λανσαρίσματος, η αρχική τιμή του Fiat Freemont διαμορφώνεται στα 28.600 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024