Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Volvo: Νέα προγράμματα συντήρησης και εκπτώσεις σε ανταλλακτικά

Volvo: Νέα προγράμματα συντήρησης και εκπτώσεις σε ανταλλακτικά

Τα νέα πακέτα συντήρησης συνδυάζονται με την δωρεάν παροχή της ολοκληρωμένης οδικής βοήθειας VOLVO ASSISTANCE αλλά και την παροχή έκπτωσης 25% σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ συγκεκριμένων μοντέλων.

Επιβραβεύοντας τους ιδιοκτήτες μοντέλων Volvo που επιλέγουν τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές του δικτύου της για τη συντήρηση του οχήματός τους, η Volvo Car Hellas ανακοίνωσε δύο νέα προγράμματα συντήρησης αλλά και εκπτώσεις ύψους 25% στην τιμή ανταλλακτικών και αξεσουάρ επιλεγμένων μοντέλων.

Σύμφωνα με το πρώτο από τα δύο προγράμματα συντήρησης, όσοι πελάτες χρησιμοποιούν το επίσημο δίκτυο της Volvo για την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους, δικαιούνται δωρεάν το πρόγραμμα ολοκληρωμένης οδικής βοήθειας VOLVO ASSISTANCE, για ένα έτος ή μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο σέρβις, αν αυτό έλθει νωρίτερα, οπότε και ανανεώνεται η δωρεάν οδική βοήθεια.

Το VOLVO ASSISTANCE παρέχει δωρεάν και απεριόριστη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε περιπτώσεις βλάβης του οχήματος, σε όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, καλύπτοντας από απλή διάτρηση ελαστικού, πεσμένη μπαταρία, έλλειψη καυσίμου, απώλεια κλειδιού ή ατύχημα έως και τα έξοδα διαμονής κατά τον πιθανά απαιτούμενο χρόνο επισκευής του οχήματος.

Όλα αυτά, με ένα απλό τηλεφώνημα στην 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης VOLVO ASSISTANCE, στο 210 9988199. Μόνη προϋπόθεση, να πραγματοποιούνται από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή όλες οι εργασίες επισκευής που έχουν επισημανθεί ως θέματα ασφάλειας ή κινητικότητας του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο πρόγραμμα διαρκεί έως και τις 15 Απριλίου 2013 και αφορά συγκεκριμένα μοντέλα με ημερομηνία ταξινόμησης παλαιότερη της 31/12/2008.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών μπορούν να επωφεληθούν από την προνομιακή τιμή ειδικά διαμορφωμένων πακέτων συντήρησης, τα οποία περιλαμβάνουν λιπαντικά κινητήρα, φίλτρο λιπαντικών κινητήρα και φίλτρο καμπίνας.

Το κόστος των πακέτων, ανάλογα με το μοντέλο που αφορούν, προσδιορίζεται σε 149 ευρώ (για τα S40/V50/C30 με κινητήρες 1.600 και 1.800 κ.εκ.), 209 ευρώ (για το S60 2.000 κ.εκ. αλλά και για τα S80/V70 2.000 κ.εκ.).

Σε όλα τα μοντέλα που εντάσσονται στην παραπάνω ενέργεια παρέχεται δωρεάν το πρόγραμμα VOLVO ASSISTANCE για 1 έτος ή μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση, αν αυτή έρθει νωρίτερα, με δυνατότητα ανανέωσης κάθε φορά που ο πελάτης κάνει την προγραμματισμένη συντήρηση στο αυτοκίνητό του σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Volvo.

Οι παραπάνω ενέργειες ισχύουν παράλληλα με το πρόγραμμα πιστότητας των κατόχων Volvo, το οποίο παρέχει επιπλέον οφέλη σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με ημερομηνία ταξινόμησης παλαιότερη της 31/12/2008, όταν επιλέγουν τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Volvo για τη συντήρηση των αυτοκινήτων τους.

Έτσι, αν κριθεί απαραίτητη οποιαδήποτε επιπλέον εργασία σε αναλώσιμα και υλικά τριβής, όπως για παράδειγμα φρένα, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρες, μπαταρίες κλπ., προσφέρεται έκπτωση 25%. Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τα αξεσουάρ, η γκάμα των οποίων ενδεικτικά περιλαμβάνει κάμερες υποβοήθησης στάθμευσης, σχάρες φόρτωσης, συστήματα πλοήγησης, μπαγκαζιέρες κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Volvo Car Hellas και στην ιστοσελίδα www.volvocars.gr.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024