Σάββατο 30 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
'Ανοιγμα στην ελληνική ναυτιλία από τα λιπαντικά Eneos και την JX Nippon Oil & Energy

‘Ανοιγμα στην ελληνική ναυτιλία από τα λιπαντικά Eneos και την JX Nippon Oil & Energy

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά με τα λιπαντικά Eneos, οι δραστηριότητες της JX Nippon Oil & Energy επεκτείνονται σε έναν ακόμα τομέα ελληνικού ενδιαφέροντος, καθώς η ιαπωνική εταιρεία ξεκίνησε να προμηθεύει λιπαντικά στον ελληνικό εμπορικό στόλο, με στόχο να γίνει προμηθευτής των Ελλήνων εφοπλιστών σε όλο τον κόσμο.

Η JX Nippon Oil & Energy, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίων και ενέργειας στον κόσμο, μετά το λανσάρισμα των λιπαντικών της Eneos, στην ελληνική αγορά το 2009, μέσω της Enpo Hellas, επεκτείνει περαιτέρω την «ελληνική» δραστηριοποίηση της,στo πλαίσιo της ευρωπαϊκής της ανάπτυξης, προμηθεύοντας με λιπαντικά τους Έλληνες εφοπλιστές.

Η νέα δραστηριότητα της ιαπωνικής εταιρείας λιπαντικών, με παγκόσμια παρουσία και αναγνώριση ως προς τα προϊόντα της από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και εταιρείας ναυτιλίας, ξεκίνησε με την προμήθεια λιπαντικών στους Έλληνες εφοπλιστές στα λιμάνια της Ιαπωνίας της Κορέας και της Μέσης Ανατολής. Επόμενος στόχος για την JX Nippon Oil & Energy είναι να προμηθεύει με λιπαντικά τον ελληνικό στόλο της εμπορικής ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά τις περγαμηνές της ιαπωνικής φίρμας, η Eneos θεωρείται ένας από τους ποιοτικότερους προμηθευτές λιπαντικών στο χώρο της ναυτιλίας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πιστοποίηση των μεγαλύτερων κατασκευαστών κινητήρων ναυτιλίας στον κόσμο.

Παράλληλα, στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας η Eneos παρέχει λιπαντικά στις Toyota, Lexus, Honda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Daimler, Suzuki, GM και Hyundai.

Όπως διευκρινίζει ο επικεφαλής της ιαπωνικής φίρμας για την Ευρώπη, Yoshikazu Kurumizawa, τα λιπαντικά Eneos ακολουθούν τις εξελίξεις της τεχνολογίας κινητήρων και κιβωτίων, με στόχο την καλύτερη λειτουργία τους και την εξοικονόμηση καυσίμου.

Παράλληλα, όπως σημειώνει το στέλεχος της φίρμας, Hisashi Hara, «…η Nippon Oil & Energy δεν είναι απλώς μια εταιρεία με ηγετική φήμη στους κατασκευαστές αυτοκινήτων, αλλά και γνήσιος υποστηρικτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως ο επίσημος χορηγός της Lexus Team Lemans Super GT», ενώ, στο παρελθόν, η εταιρεία έχει συνεργαστεί και με την ομάδα της Honda F1 εξελίσσοντας υψηλής τεχνολογίας λιπαντικά κινητήρων και κιβωτίων για τη Formula 1.

Προσφάτως ανέλαβε και την εξέλιξη λιπαντικών για την ομάδα της Yamaha Factory Racing Team στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλετών Moto GP.

Την αποκλειστική διανομή των λιπαντικών Eneos στη χώρα μας έχει αναλάβει η εταιρεία ENPO HELLAS.

auto.in.gr

Sports in

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 79-81: Απόδραση με buzzer beater του Ναν – «Αγκάλιασε» το πλεονέκτημα

Μεγάλο διπλό στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό, με buzzer beater του Ναν – Μια νίκη με την οποία «κλείδωσε» ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024