Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέος, δικύλινδρος κινητήρας για την Alfa Romeo MiTo

Νέος, δικύλινδρος κινητήρας για την Alfa Romeo MiTo

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ανανέωσης που δέχεται κάθε χρόνο, η Alfa Romeo MiTo αποκτά την ισχυρότερη εκδοχή του δικύλινδρου κινητήρα βενζίνης των 0,9 λίτρων.


Η είδηση για την ανανεωμένη εκδοχή της Alfa Romeo MiTo δεν έρχεται από τις ανασχεδιασμένες επιφάνειες του αμαξώματός της ή από τις εξοπλιστικές -και μη- παρεμβάσεις στο εσωτερικό τμήμα, αλλά από την προσθήκη ενός νέου κινητήρα βενζίνης στην ήδη πλούσια γκάμα της.

Ο λόγος για τον δικύλινδρο και αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 0,9 λίτρων, ο οποίος προσφάτως απέκτησε μια νέα, ακόμη πιο ισχυρή εκδοχή.

Με 105 ίππους και 145 Nm, ο νέος TwinAir κινητήρας της Alfa Romeo MiTo συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 11,4 δευτερόλεπτα) και διατηρώντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με την ιταλική φίρμα, λοιπόν, η ΜiTo TwinAir των 105 ίππων καταναλώνει 4,2 λίτρα καυσίμου ανά 100 χλμ. και εκλύει 99 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο, εξασφαλίζοντας -μεταξύ άλλων- τη μη καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Σε επίπεδο εξοπλισμού ξεχωρίζει το αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την έγχρωμη οθόνη των 5 ιντσών, καθώς και τα εξοπλιστικά πακέτα Sport 17» και Comfort.

Η έκδοση 2013 της Alfa Romeo MiTo θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας από τα 12.240 ευρώ (τιμή με όφελος απόσυρσης).

auto.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024