Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Toyota Lucky Service: 1.000 τυχεροί νικητές, χιλιάδες χαμόγελα!

Toyota Lucky Service: 1.000 τυχεροί νικητές, χιλιάδες χαμόγελα!

Με μια απλή διαδικασία αποστολής SMS από το κινητό τους τηλέφωνο, χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Toyota στην Ελλάδα συμμετείχαν στον πιο "καυτό" διαγωνισμό του φετινού καλοκαιριού.


Ένας από τους σημαντικότερους και σίγουρα πιο επωφελείς διαγωνισμούς που έχουν πραγματοποιηθεί στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ολοκληρώθηκε πρόσφατα, αναδεικνύοντας 1.000 τυχερούς νικητές σε όλη την Ελλάδα.

Με τον τίτλο «Toyota Lucky Service» η Toyota Ελλάς προσκάλεσε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Toyota να πραγματοποιήσουν, μέσα σε χρονικό διάστημα 3 μηνών, την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου τους στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Toyota, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε μια μεγάλη κλήρωση με 1.000 δώρα. Το κορυφαίο όλων ήταν ένα Toyota Aygo.

Πέρα από αυτό, οι συμμετέχοντες στην κλήρωση είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα καύσιμα του αυτοκινήτου τους για χρονικό διάστημα 1-12 μηνών, αξίας 150-1.700 ευρώ, αξεσουάρ αυτοκινήτου συνολικής αξίας 600 ευρώ, πακέτα περιποίησης εξωτερικού χρώματος «Toyota Protect», προϊόντα περιποίησης Car Care και δωροεπιταγές super market αξίας 15 ευρώ.

Ο πρώτος τυχερός του διαγωνισμού ήταν ο κ. Δημοσθένης Κουσκούκης ο οποίος παρέλαβε το Toyota Aygo σε ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εξουσιοδοτημένου εμπόρου της Toyota, ΒΙΟ-ΚΑΡ PLUS στο Κιλκίς.

Τα υπόλοιπα δώρα κέρδισαν πελάτες της Toyota από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως η Βέροια, η Κομοτηνή το Αγρίνιο, η Αθήνα, η Τρίπολη κτλ.

Ταυτόχρονα με την διεκδίκηση των δώρων, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για όλους τους ιδιοκτήτες Toyota σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να συντηρήσουν τα αυτοκίνητά τους με βάση τα κορυφαία πρότυπα τεχνογνωσίας και την ποιοτική υποστήριξη και φροντίδα που προσφέρει το After Sales της ελληνικής αντιπροσωπείας Toyota.

auto.in.gr

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024