Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Nissan Micra, από 8.990 ευρώ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Nissan Micra, από 8.990 ευρώ

Με ελκυστικότερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένο εξοπλισμό επιστρέφει στην ελληνική αγορά το μέχρι σήμερα γνωστό Nissan Micra.


Στην ανανεωμένη εκδοχή του προσφέρεται, πλέον, στην ελληνική αγορά το Nissan Micra. Οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις στο μπροστινό, κατά κύριο λόγο, τμήμα του αμαξώματος έχουν ενισχύσει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, την ίδια στιγμή που ο πλουσιότερος εξοπλισμός έχει αναλάβει τη αναβάθμιση της εικόνας του εσωτερικού.

Συγκεκριμένα, πέρα από τις νέες επενδύσεις και το νέο φινίρισμα που θα συναντήσεις σε συγκεκριμένα τμήματα του ταμπλό, όλες οι εκδόσεις του ιαπωνικού μοντέλου εξοπλίζονται με ηχοσύστημα που υποστηρίζει συσκευές αναπαραγωγής ή αποθήκευσης μουσικών αρχείων.

Προαιρετικά, το ανανεωμένο Nissan Micra προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ενός προηγμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο αποτελείται από οθόνη αφής 5,8 ιντσών και ενσωματώνει ένα εύχρηστο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης.

Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, όπως άλλωστε και το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί αποτελούν δύο ακόμα στοιχεία του προαιρετικού εξοπλισμού του ανανεωμένου Micra.

Κατά τ’ άλλα ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων έχει διατηρήσει τη θέση του κάτω από το καπό του δημοφιλούς Nissan.

Αποδίδοντας 80 ίππους συνδυάζεται, είτε με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων είτε με αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, το Nissan Micra διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις. Ξεκινώντας από τα 8.990 ευρώ (συνυπολογίζοντας το όφελος απόσυρσης), έχει να προσφέρει έξι αερόσακους, ESP, air condition, ηχοσύστημα με τέσσερα ηχεία και ηλεκτρικά παράθυρα για τις μπροστινές πόρτες.

auto.in.gr

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024