Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mitsubishi Space Star: Στην Ελλάδα από 10.990 ευρώ

Mitsubishi Space Star: Στην Ελλάδα από 10.990 ευρώ

Σε μία και μοναδική έκδοση βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων θα προσφέρεται στην Ελλάδα το Mitsubishi Space Star, το οποίο αντικαθιστά το μέχρι σήμερα γνωστό Colt.


Έναν νέο εκπρόσωπο στη δημοφιλέστερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς αποκτά η Mitsubishi. Ονομάζεται Space Star και αποτελεί τον αντικαταστάτη του καταξιωμένου Colt.

Το Space Star βασίζεται σε μια νέα, «παγκόσμια» όπως η ίδια η ιαπωνική φίρμα χαρακτηρίζει, πλατφόρμα και παράγεται στην Ταϊλάνδη απ’ όπου και θα διατίθεται στις περισσότερες αγορές του πλανήτη.

Την κίνηση του «μικρού» Mitsubushi, το μήκος του οποίου δεν ξεπερνά τα 3,71 μέτρα, εξασφαλίζει ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1.193 κ.εκ., ο οποίος με τη σειρά του συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, αποδίδοντας 80 ίππους και 106 Nm ροπής.

Χάρη στο περιορισμένο βάρος του ιαπωνικού συνόλου -μόλις 845 κιλά- και στην παρουσία των εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας, όπως το start & stop και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου φτάνει τα 4,1 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τα 96 γραμ./χλμ.

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, η διαδικασία επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,7 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα.

Στη χώρα μας το Mitsubishi Space Star θα προσφέρεται σε μία και μοναδική εξοπλιστική έκδοση, η οποία περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- έξι αερόσακους, ηλεκτρονικό κλιματισμό, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, αισθητήρα φώτων και βροχής, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικής ευστάθειας.

Η εντυπωσιακή, για τα δεδομένα της κατηγορίας, εξοπλιστική πληρότητα δικαιολογεί την τιμή του αυτοκινήτου, η οποία ξεκινά –συνυπολογίζοντας και το όφελος απόσυρσης- από τα 10.990 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024