Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Note 2014: Στην Ελλάδα από 11.950 ευρώ

Nissan Note 2014: Στην Ελλάδα από 11.950 ευρώ

Με δύο κινητήρες, έναν βενζίνης και έναν diesel, τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις και αρχική τιμή τα 11.950 ευρώ ξεκινά την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά η δεύτερη, κατά σειρά, γενιά του Nissan Note.


Την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά ξεκινά το νέο Nissan Note. Η δεύτερη γενιά του MPV πόλης διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική αγορά.

Ένα ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων και απόδοσης 80 ίππων διαμορφώνει την πιο προσιτή εκδοχή του αυτοκινήτου, η οποία ξεκινά από τα 11.950 ευρώ (συνυπολογίζοντας το όφελος απόσυρσης).

Στην έκδοση Energy των 1,2 λιτρων, το «μικρό» Nissan εξοπλίζεται με ηχοσύστημα, cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, έξι αερόσακους και ESP.

Στην επόμενη εξοπλιστική έκδοση Acenta των 12.690 ευρώ, έρχονται να προστεθούν ο ηλεκτρονικός κλιματισμός, τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, οι προβολείς ομίχλης και οι αισθητήρες βροχής και φωτός.

Η έκδοση Energy αποτελεί την αφετηρία και για την πετρελαιοκίνητη γκάμα του αυτοκινήτου, η οποία εφοδιάζεται με έναν κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων, απόδοσης 90 ίππων.

Η τιμής της συγκεκριμένης έκδοσης ανέρχεται στα 14.490 ευρώ (συνυπολογίζοντας το όφελος απόσυρσης), της έκδοσης Acenta στα 15.140 ευρώ, ενώ αν επιλέξει κανείς το κορυφαίο εξοπλιστικό επίπεδο Techna, το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, γυάλινη οροφή, χειριστήρια στο τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, η τιμή του νέου Nissan Note φτάνει τα 17.180 ευρώ.

Οι εξοπλιστικές επιλογές στην γκάμα του νέου Nissan Note δεν σταματούν εδώ, καθώς τα πακέτα Αcenta Tech και Acenta Tech Family περιλαμβάνουν προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως η προειδοποίηση για την ύπαρξη οχήματος στην τυφλή γωνία των καθρεπτών, την ακούσια αλλαγής λωρίδας ή για την ύπαρξη εμποδίου στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024