Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε ένα τριήμερο στις παραδοσιακές κατοικίες

Κερδίστε ένα τριήμερο στις παραδοσιακές κατοικίες «Πεζούλια», στο Σελάκανο Ιεράπετρας

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Γίνετε φίλοι μας στο Facebook και διεκδικήστε δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό στις παραδοσιακές κατοικίες "Πεζούλια"¨στο Σελάκανο Ιεράπετρας.


Τοauto.in.gr, σε συνεργασία με το συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιώνΠεζούλιαστον οικισμόΣελάκανο Ιεράπετρας, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη (ή μία τυχερή αναγνώστρια)δύο (2) διανυκτερεύσειςμεπρωινόστο προαναφερθέν τουριστικό κατάλυμα.

Το συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιών


Το συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιώνΠεζούλιαβρίσκεται στον οικισμό τουΣελάκανου Ιεράπετρας, που φημίζεται για τοδάσοςτου απόπρίνουςκαιπεύκα. Οι ντόπιοι ονομάζουν αυτό το σπάνιας φυσικής ομορφιάς δάσος Μελισσόκηπο από τα μελίσσια που υπάρχουν στην περιοχή.

Το συγκρότημα, χτισμένο σευψόμετρο 930, αποτελεί ιδανική αφετηρία για ημερήσιες εκδρομές στα γραφικά ορεινά χωριά τηςΔίκτηςκαι την ενδοχώρα της Κρήτης. Οι επισκέπτες του συγκροτήματος, που λειτουργεί όλον το χρόνο, ανακαλύπτουν στο ορεινό κρητικό τοπίο με τις πηγές, τα ρέματα και τα φαράγγια τηγαλήνηκαι τηχαλάρωσηπου αποζητούν.

Οι τέσσερις νεόχτιστες κατοικίες, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα, είναι πλήρως εξοπλισμένες (αυτόνομη θέρμανση, τζάκι και κλιματισμός, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνια με ζεστό νερό, τηλεόραση – DVD, Internet Wi-Fi) και εγγυώνται αξέχαστες διακοπές.

Στον εξωτερικό χώρο του συγκροτήματος υπάρχουν ξυλόφουρνος και ψησταριά, όπου μπορεί κανείς να μαγειρέψει τα αγαπημένα του φαγητά με προϊόντα που θα βρεί στον κήπο, να πιει παραδοσιακή ρακή και να διασκεδάσει με την παρέα του.

Ιδιαίτερα προσεγμένες υπηρεσίες και διευκολύνσεις παρέχονται σεφυσιολάτρεςκαι περιπατητέςγια μια πιο άνετη διαμονή και αξέχαστες διακοπές στο βουνό.

Το δώρo

*Ένας τυχερός αναγνώστης μαςθα κερδίσειδύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινόστο συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιώνΠεζούλια, στοΣελάκανο Ιεράπετρας.

* Η κράτησηαφορά το διάστημαέως καιέξι (6) μήνεςμετά την πραγματοποίηση της κλήρωσης, εκτόςεορτώνκαιαργιών, εφόσον υπάρχειδιαθεσιμότητακαι κατόπιν συνεννοήσεως με τηνκυρία Δέσποινα Καπαράκη (τηλ. 6945390800).



Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθείμόνομέσα από τη σελίδα τουauto.in.grστοFacebook.
  • Κάθε άτομο δικαιούταιμία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονταιμόνο από διαφορετικά e-mail.
  • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμοΜου αρέσει! (Like!)και φυσικά να καταχωρίσετετα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνειΜου αρέσει! (Like!),αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.
  • Ηκλήρωσηθα γίνει τηΔευτέρα 18 Νοεμβρίου2013, στις13.00,στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
  • Το in.grστη συνέχειαθα ενημερώσει τον τυχερό (ή την τυχερή).
    Εκείνος, αφού αποδεχθεί το δώρο του, θα επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του συγκροτήματος παραδοσιακών κατοικιώνΠεζούλια


Τοauto.in.grεύχεται στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία!

Επιπλωμένες κατοικίες Πεζούλια
Σελάκανο Ιεράπετρας
Κρήτη
Τηλ. 28420 89500
Fax 28420 89501
6945390800
Υπεύθυνη:Δέσποινα Καπαράκη
e-mail:didiomag@gmail.com

diomag@gmail.com


auto.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024