Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι τυχεροί που κερδίζουν τετραήμερη διαμονή στο Corfu Residence, στο Νησάκι της Κέρκυρας

Οι τυχεροί που κερδίζουν τετραήμερη διαμονή στο Corfu Residence, στο Νησάκι της Κέρκυρας

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Γίνετε φίλοι μας στο Facebook και διεκδικήστε τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην κοσμοπολίτισσα του Ιονίου.


To auto.in.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείοCorfu Residence, στην περιοχήΝησάκιτηςΚέρκυρας, προσφέρει σεδύο τυχερούς επισκέπτες του τετραήμερη διαμονή(τρεις διανυκτερεύσεις) σεδίκλινο δωμάτιο.

Η πόλη της Κέρκυρας, με το πανέμορφο ιστορικό κέντρο και τα αρχοντικά της, το Μον-Ρεπό, το ιερό του Απόλλωνα, το Αχίλλειο, η γέφυρα του Κάιζερ, το περίφημο Ποντικονήσι, σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας, είναι λίγα μόνον από τα αξιοθέατα που έχουν κάνει γνωστό σε όλον τον κόσμο το νησί των Φαιάκων.

Το ξενοδοχείοCorfu Residenceβρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την παραλίαΝησάκικαι 23,5 χλμ απότην πόλητης Κέρκυρας.

Οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πισίνα με μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Διατίθενται, επίσης, κοκτέιλ lounge, εστιατόριο με μπουφέ και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Τα ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο ή στην καταπράσινη γύρω περιοχή. Όλα έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο. Όλες οι μονάδες προσφέρουν κλιματισμό, τηλεόραση και τηλέφωνο με εξωτερική γραμμή.

Το εστιατόριο σερβίρει εναλλασσόμενο πρωινό και δείπνο σε μπουφέ, με έμφαση στην ελληνική κουζίνα. Μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά ποτά και παγωτά στο μπαρ της πισίνας ή στο φιλόξενο λόμπι του ξενοδοχείου.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα, καθώς κολυμπούν στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου ή πίνουν ένα ποτό στο pool-bar.

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί!
Οι τυχεροί είναι η Βάσω Μαριδάκη και ο
Ιωάννης Μαυρουδής.

Ο διαγωνισμός

  • Δύο τυχεροί επισκέπτεςτoυ auto.in.gr θα κερδίσουντετραήμερη διαμονή(τρεις διανυκτερεύσεις)σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Corfu Residence.
  • Ηκλήρωσηθα γίνει τηΔευτέρα 19 Μαΐου 2014, στις13.00,στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
  • Hχρήση του δώρουισχύεικαθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του ξενοδοχείου(1 Μαΐου-30 Οκτωβρίου)εκτός από την High Season που ορίζεται από τις20 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου.

Όροι διαγωνισμού

    • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθείμόνομέσα από τη σελίδα του auto.in.gr στο Facebook.
    • Κάθε άτομο δικαιούταιμία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα αποδέχεται συμμετοχές που προέρχονταιμόνο από διαφορετικά e-mail.
    • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμοΜου αρέσει! (Like!)και φυσικά να καταχωρίσετετα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνειΜου αρέσει! (Like!),αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

    To auto.in.gr θα ενημερώσει στη συνέχεια τους τυχερούς. Εκείνοι, αφού αποδεχθούν το δώρο τους, θα επικοινωνήσουν με τοCorfu Residence(όπου θα έχουν σταλεί τα στοιχεία τους από τo auto.in.gr), για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους.

    Το auto.in.gr εύχεταιστους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

    Corfu Residence
    Νησάκι 491 00
    Κέρκυρα
    Tηλ. 26630 91711-16
    Fax 26630 91714
    Τηλ. κρατήσεων 210 3250018

    auto.in.gr

    Sports in

    Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

    Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του αμερικανικού περιοδικού Forbes, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Πέμπτη 16 Μαϊου 2024