Κυριακή 12 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Opel Adam Rocks: Στην Ελλάδα από 16.000 ευρώ

Opel Adam Rocks: Στην Ελλάδα από 16.000 ευρώ

Το Adam Rocks βρίσκεται προ των πυλών της ελληνικής αγοράς, με την τιμή για την υπερτροφοδοτούμενη έκδοση βενζίνης του 1,0 λίτρου να ξεκινά από τα 16.000 ευρώ.


Το πρώτο αστικών προδιαγραφών crossover πρόκειται να αποκτήσει πολύ σύντομα η οικογένεια της Opel. Ο λόγος για το Adam Rocks, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την γερμανική αγορά στα τέλη Ιουνίου.

Το Adam Rocks υποστηρίζει και με το παραπάνω τον τίτλο του crossover, έχοντας υιοθετήσει όλα τα… προβλεπόμενα, για τη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων, σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Ένα ακόμα στοιχείο που του επιτρέπει να διαφοροποιείται από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του Adam είναι το υφασμάτινο τμήμα της οροφής, το οποίο αναδιπλώνεται ηλεκτρικά σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Αντιστοίχως, την παρουσία του μικρού Opel στο χώμα εξασφαλίζει η αυξημένη -κατά 1,5 εκατοστά- απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, καθώς και τα σκουρόχρωμα πλαστικά που προστατεύουν τις εκτεθειμένες επιφάνειές του.

Με μήκος 3,74 μέτρα, το Adam Rocks αποτελεί την πρώτη πρόταση της Opel που ενσωματώνει στην γκάμα της το νέο, υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης άμεσου ψεκασμού χωρητικότητας ενός λίτρου.

Το τελευταίο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, αποδίδοντας 90 ή 115 ίππους. Το Adam Rocks θα προσφέρεται στη γερμανική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 15.990 ευρώ και βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει air condition, δερμάτινο τιμόνι, cruise control, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες και ηχοσύστημα με λειτουργία ανοιχτής συνομιλίας τεχνολογίας Bluetooth.

Η τιμή των 16.000 ευρώ θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, την αφετηρία για την εμπορική σταδιοδρομία του Adam Rocks και στην ελληνική αγορά, χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί μέχρι σήμερα το ακριβές κόστος των επιμέρους εκδόσεών του.

auto.in.gr

Sports in

Oλυμπιακός – Παναθηναϊκός 75-45: Σαρωτικοί οι Ερυθρόλευκοι, κατέκτησαν το πρωτάθλημα εφήβων!

Η ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού διέλυσε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με 75-45 και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Μαϊου 2024