Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Aygo 2014: Στην Ελλάδα από 9.446 ευρώ

Toyota Aygo 2014: Στην Ελλάδα από 9.446 ευρώ

Η σχεδίασή εξασφαλίζει στο νέο Aygo εκτός από μία ελκυστικότερη εμφάνιση και χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή (0,28), ενώ οι βελτιώσεις στον κινητήρα του μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα οι οποίες ξεκινούν από τα 95 γρ./χλμ.

Η νέα εκδοχή του ιαπωνικού city-car ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά όπου διατίθεται σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις, ξεκινώντας από τα 9.446 ευρώ –με το όφελος απόσυρσης- για τη βασική τρίθυρη έκδοση x-Cool.

Η μοναδική επιλογή κινητήρα για το νέο Aygo είναι ο οικείος τρικύλινδρος VVT-i του 1,0 λίτρου με απόδοση 69 ίππων και 95 Nm ροπής, o οποίος έχει βελτιωθεί ώστε να προσφέρει περισσότερη οικονομία στην κατανάλωση καύσιμου η οποία έχει περιοριστεί στα 4,1 λίτρα/100 χλμ. μέγεθος που αντιστοιχεί σε 95 γρ./χλμ. εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, για την έκδοση με μηχανικό κιβώτιο.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξούν αντί του μηχανικού κιβωτίου, το αυτοματοποιημένο κιβώτιο x-shift το οποίο συνδυάζεται με χειριστήρια στο τιμόνι.

Σε αυτή την περίπτωση τα μεγέθη μέσης κατανάλωσης καυσίμου διαμορφώνονται σε 4,2 λίτρα καυσίμου /100 χλμ. και το διοξείδιο του άνθρακα σε 97 γρ./χλμ.

Σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις εξοπλισμού του Aygo ανέρχονται σε τρεις (x-Cool, x-City και x-Play), ενώ υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω εμπλουτισμού της πλουσιότερης έκδοσης με την επιλογή των πακέτων Touch και Sport τα οποία περιλαμβάνουν, επιπλέον, οθόνη αφής επτά ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου και προβολείς ομίχλης.

Στα στοιχεία του βασικού εξοπλισμού συμπεριλαμβάνονται σε ό,τι αφορά τα συστήματα ασφάλειας, έξι αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί και αερόσακος κουρτίνας, σύστημα ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης.

Τις προδιαγραφές του συμπληρώνουν σύστημα ελέγχου σε ανηφόρα καθώς και ένδειξη για την πίεση των ελαστικών.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική και την άνεση ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει προβολείς αλογόνου, εξωτερικούς καθρέφτες και χειρολαβές σε μαύρο χρώμα, κλιματισμό, ραδιόφωνο με δύο ηχεία, θύρες σύνδεσης USB και AUX, ενώ το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο υδραυλικό τιμόνι προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης καθ’ ύψος.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές για τις εκδόσεις εξοπλισμού και τα επιμέρους εξοπλιστικά στοιχεία του νέου Aygo.

auto.in.gr

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024