Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo Giulietta QV Line: Στην Ελλάδα από 25.470 ευρώ

Alfa Romeo Giulietta QV Line: Στην Ελλάδα από 25.470 ευρώ

Με αφορμή την έναρξη της εμπορικής πορείας της νέας Giulietta QV, η Alfa Romeo λανσάρει στην ελληνική αγορά την εξοπλιστική σειρά "QV Line", η οποία θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel 1,4 και 1,6 λίτρων αντιστοίχως.


Τις συγκινήσεις της πανίσχυρης Giulietta QV υπόσχεται η νέα εξοπλιστική σειρά που θα συνδυάζεται με τους κινητήρες βενζίνης και diesel των 1,4 και 1,6 λίτρων, αντιστοίχως.

Η σειρά QV Line, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, δανείζεται αρκετά από τα εξοπλιστικά στοιχεία της κορυφαίας έκδοσης της Giulietta, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο για την περαιτέρω ενίσχυση των βασικών αξιών της ιταλικής φίρμας.

Ένα από τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά των εκδόσεων QV Line αποτελεί το ματ γκρι χρώμα αμαξώματος, το αποτέλεσε το χρώμα λανσαρίσματος και της Quadrifoglio Verde των 240 ίππων.

Τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα, οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και οι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα δαγκάνες της Brembo ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή εικόνα της σειράς QV Line.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα επενδυμένα με δέρμα και Alcantara καθίσματα με το λογότυπο της φίρμας, το νέο δερμάτινο τιμόνι, τα μασπιέ με το τετράφυλλο τριφύλλι καθώς και τα αλουμινένια πεντάλ.

Στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και εκείνα τα στοιχεία που έρχονται από την έκδοση Distinctive, διαμορφώνοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο θάλαμο επιβατών.

Η σειρά QV Line θα προσφέρεται είτε με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λίτρων και απόδοσης 170 ίππων είτε με τον 1.600άρη diesel κινητήρα των 1.598 κ.εκ.

Στη χώρα μας, η πετρελαιοκίνητη Giulietta QV Line των 105 ίππων θα προσφέρεται, συνυπολογίζοντας και το όφελος απόσυρσης, έναντι 25.470 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024