Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H νέα Alfa Romeo Giulietta 1.6 Diesel στην Σφακιανάκης A.E.

H νέα Alfa Romeo Giulietta 1.6 Diesel στην Σφακιανάκης A.E.

Η Alfa Romeo Giulietta Diesel 1.6 κάτω από 20.000 ευρώ στην Σφακιανάκης Α.Ε.

H Alfa Romeo Giulietta, ένα αυτοκίνητο «θρύλος» για την ιταλική φίρμα μπορεί να παινεύεται για πολλά χιλιόμετρα ιστορίας, έχοντας πίσω της ένα πλούσιο, ένδοξο παρελθόν αλλά και ένα ελπιδοφόρο μέλλον που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες.

Ωστόσο, ως σύγχρονοι οδηγοί, εστιάζουμε στο παρόν και στη νέα Alfa Romeo Giulietta με κινητήρα diesel 1,6 λίτρων η οποία, μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα διατίθεται από την Σφακιανάκης Α.Ε. στην καλύτερη τιμή της αγοράς, κάτω από τα 20.000 ευρώ.

Η προσφορά της Alfa Romeo ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και αφορά την έκδοση Giulietta 1.6 Diesel (Series-1) και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το όφελος της απόσυρσης. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα τέλη κυκλοφορίας, τα τέλη ταξινόμησης και εξοπλισμός επιπλέον του βασικού.

Με τη γνωστή και αξεπέραστη κομψότητά της να ενισχύεται από ένα καινούριο εκρηκτικό ταμπεραμέντο και με την πιο προηγμένη τεχνολογία diesel, η νέα Alfa Romeo Giulietta Diesel 1.6 συνδυάζει όλα όσα ονειρεύεται ένας απαιτητικός οδηγός που λατρεύει τις έντονες συγκινήσεις.

Οδηγήστε την και απολαύστε ένα φιλόξενο περιβάλλον που εξασφαλίζει την οδηγική άνεση αλλά και φροντίζει για την απόλυτη ασφάλειά σας, ανακαλύψτε την εξωτερική της σχεδίαση που τη φέρνει πρώτη στην μάχη των εντυπώσεων στη μάχη των μικρομεσαίων. Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά της και τελικά ενδώστε στη γοητεία του νέου μοντέλου της Alfa Romeo.

Εκτός από την αυταπόδεικτη γοητεία της Giulietta, αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική έκδοση Distinctive (Series-1) διαθέτει ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει ως standard αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα επιλογής οδήγησης Alfa DNA με Start&Stop, ηχοσύστημα με CD-mp3 & Double Tuner, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, δερμάτινα τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, υποβραχιόνιο, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα ευστάθειας VDC με Hill Holder, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό Q2, οθόνη αφής 4,3 ιντσών και bluetooth.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024