Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Juke 2014: Στην Ελλάδα από 16.590 ευρώ

Nissan Juke 2014: Στην Ελλάδα από 16.590 ευρώ

Το ιαπωνικό crossover διατίθεται στην εγχώρια αγορά με δύο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 1,2 και 1,6 λίτρων, ένα diesel μοτέρ 1,5 λίτρου και σε δικίνητες εκδόσεις.

H ανανεωμένη εκδοχή του μικρότερου, σε διαστάσεις, crossover της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας ξεκινά την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά όπου διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης και έναν πετρελαίου και ξεκινά από τα 16.590 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης και της ειδικής προσφοράς της αντιπροσωπείας.

Σε ό,τι αφορά τα νέα χαρακτηριστικά του, τo Juke, επιστρέφει με αναβαθμισμένο σχεδιασμό, ενισχυμένο εξοπλισμό, αλλά και έχοντας προσθέσει έναν νέο κινητήρα βενζίνης στην γκάμα του.

Ο λόγος για, τον οικείο από το Qashqai, turbo κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 1,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 115 ίππους και 190 Nm ροπής.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας αντικαθιστά τον ατμοσφαιρικό των 1,6 λίτρων στην μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του μοντέλου, προσφέροντας περισσότερη αποδοτικότητα και εξασφαλίζοντας στην αντίστοιχη έκδοση του Juke χαμηλότερα μεγέθη κατανάλωσης και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα τα οποία αντιστοιχούν σε 5,6/100 χλμ. και 129 γρ./χλμ.

Την γκάμα βενζίνης συμπληρώνει μια βελτιωμένη εκδοχή του turbo των 1,6 λίτρων με απόδοση 117 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με κιβώτιο CVT και χάρη στις στοχευμένες βελτιώσεις προσφέρει επίσης μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Tο ρόστερ κινητήρων του Juke συμπληρώνει o diesel του 1,5 λίτρου με 110 ίππους με την αντίστοιχη έκδοση να απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Εκτός από την αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων και τις ανανεωμένες σχεδιαστικές προδιαγραφές του, στα νέα στοιχεία του Juke συγκαταλέγεται επίσης και η δυνατότητα επιλογής μιας πανοραμικής ανοιγόμενης γυάλινης οροφής.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται επίσης η τελευταία εκδοχή του infotainment των Ιαπώνων, NissanConnect, ενώ το παρών στην αντίστοιχη λίστα δίνουν το Safety Shield και το Around View Monitor με κάμερα οπισθοπορείας.

Σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις εξοπλισμού το Juke διατίθεται σε πέντε συνολικά εκδόσεις (Energy, Acenta, Acenta CON, Acenta CON ROOF και Techna ROOF και Techna) ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές του θα έχουν στη διάθεσή τους και επιπλέον επιλογές χάρη στο νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης Nissan Design Studio

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Juke διαθέτει αισθητά αυξημένο χώρο αποσκευών ο όγκος του οποίου αυξήθηκε κατά 40% σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο, φτάνοντας πλέον τα 354 λίτρα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές των εκδόσεων του νέου Nissan Juke

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024