Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα έκδοση Livstyl για τα Volvo V40 και V40 Cross Country στην ελληνική αγορά

Νέα έκδοση Livstyl για τα Volvo V40 και V40 Cross Country στην ελληνική αγορά

Μια νέα εξοπλιστική έκδοση προστίθεται στη γκάμα των V40 και V40 Cross Country η οποία προσφέρει επιπλέον εξοπλισμό χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Οι τιμές των δύο premium hatchback στις εκδόσεις Livstyl ξεκινούν από τα 22.570 ευρώ.


Μία νέα, πλουσιότερη εξοπλιστική έκδοση έρχεται να προστεθεί στην γκάμα των Volvo V40 και V40 Cross Country στην εγχώρια αγορά, αυξάνοντας τις ήδη διαθέσιμες εκδόσεις του σουηδικού μοντέλου (Optimum, Kinetic, Momentum και Summum) από τέσσερις σε πέντε.

Η νέα έκδοση ονομάζεται Livstyl –από τη λέξη lifestyle στα σουηδικά- και προσφέρει ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ το οποίο διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

Έτσι, οι τιμές των αντίστοιχων εκδόσεων των V40 και V40 Cross Country διαμορφώνονται σε 22.570 και 24.270 ευρώ αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης και της εμπορικής ενέργειας της Volvo Car Hellas που θα ισχύσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η έκδοση Livstyl, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τα V40 και V40 Cross Country με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1,6 λίτρων, περιλαμβάνει στοn εξοπλισμό της:

  • Τον ψηφιακό πίνακα οργάνων της Volvo με οθόνη TFT 8 ιντσών υψηλής ευκρίνειας που προσφέρει τρεις δυνατότητες παραμετροποίησης -Elegance, Eco και Performance- σε ό,τι αφορά την εμφάνιση των ενδείξεων ανάλογα με την προτίμηση του οδηγού.
  • Cruise Control.
  • Ηχοσύστημα High Performance με CD player σε συνδυασμό με χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών στην κεντρική κονσόλα.
  • Ενεργούς προβολείς Xenon, οι οποίοι αλλάζουν κατεύθυνση αυτομάτως αναλόγως με την την πορεία κίνησης του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με φώτα ημέρας LED τα οποία, με τη σειρά τους, δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης ως προς τη φωτεινότητά τους
  • Σύστημα πλυσίματος προβολέων υψηλής πίεσης
  • Αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης στον πίσω προφυλακτήρα
  • Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED με δυνατότητα ρύθμισης που περιλαμβάνει φωτισμό ιδανικό για ανάγνωση στα πίσω καθίσματα με δυνατότητα ρύθμισης από το μενού, φωτιστικά σημεία στο χώρο αποσκευών δεξιά, στις θήκες και στη βάση των εμπρός θυρών, στη θύρα του πορτ-μπαγκαζ και στη δεύτερη σειρά καθισμάτων
  • Φωτιζόμενο επιλογέα ταχυτήτων
  • Διακοσμητικά αλουμινίου στην κεντρική κονσόλα σε συνδυασμό με μεταλλικές λεπτομέρειες Silk Metal σε επιφάνειες των θυρών και του ταμπλό.

Ο παραπάνω εξοπλισμός προστίθεται στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό του V40 ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το σύστημα αποτροπής συγκρούσεων σε ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα, City Safety, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής τύπου κουρτίνας και γονάτου για τον οδηγό, αλλά και τον καινοτόμο αερόσακο πεζού, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό ασφαλείας που συμπληρώνουν τα συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας της Volvo.

Το εξοπλιστικό παλμαρέ του V40 συμπληρώνουν το σύστημα Start/Stop και το σύστημα κλιματισμού, οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, οι ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, τα ηλεκτρικά παράθυρα και το δερμάτινο τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Σε ό,τι αφορά συνολικά την γκάμα εκδόσεων του V40, υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές τιμές, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης, διαμορφώνονται ως εξής:

Για το V40 στη βασική έκδοση Optimum, οι εκδόσεις βενζίνης με τον κινητήρα Τ2 των 1,6 λίτρων με 120 ίππους ξεκινούν από 19.900 ευρώ και οι diesel με τον κινητήρα D2 των 1,6 λίτρων με 115 ίππους από 20.900 ευρώ.

Για το V40 Cross Country, επίσης για τις εκδόσεις Optimum, το πετρελαιοκίνητο 1.6 D2 των 115 ίππων ξεκινά από 22.900 ευρώ ενώ στην έκδοση βενζίνης με κινητήρα Τ4 1,6 λίτρων με 180 ίππους η αρχική τιμή διαμορφώνεται στα 23.900 ευρώ.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024