Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Michelin εγκαινιάζει ενότητα αξιολόγησης ελαστικών στην ιστοσελίδα της

H Michelin εγκαινιάζει ενότητα αξιολόγησης ελαστικών στην ιστοσελίδα της

Στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των καταναλωτών στην επιλογή τους για ελαστικά, η γαλλική φίρμα, ενσωματώνει -και- στο «ελληνικό» site της, τη δυνατότητα αξιολόγησης των ελαστικών της από τους καταναλωτές και χρήστες των ελαστικών της.

Η Michelin εμπλουτίζει την ιστοσελίδα της, www.michelin.gr, με μία ενότητα επισκόπησης, ανά ελαστικό, η οποία θα τροφοδοτείται με σχόλια των χρηστών των ελαστικών, προκειμένου να διευκολύνει τους καταναλωτές στη διαδικασία επιλογής και αγοράς ελαστικών.

Αναλυτικότερα, στη νέα ενότητα που «τρέχει» στο www.michelin.gr, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν, -κατηγοριοποιημένα ανά ελαστικό- συνολική βαθμολογία, αξιολόγηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων του εκάστοτε ελαστικού καθώς και σχόλια καταναλωτών που έχουν χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ελαστικό.

Το σκεπτικό πίσω από την νέα εφαρμογή είναι, στο εξής, οι καταναλωτές να έχουν ένα προσωπικό οδηγό αγοράς ελαστικών που θα κάνει την επιλογή ελαστικών όσο το δυνατόν ευκολότερη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Michelin καλεί τους καταναλωτές να ανεβάσουν την αξιολόγησή τους για τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:
πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα και φρενάρισμα, πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και φρενάρισμα, διάρκεια ζωής, οικονομία καυσίμου, άνεση και επίπεδα θορύβου, αλλά και να γράψουν τα σχόλιά τους και τις εμπειρίες τους με τα ελαστικά Michelin.

Όπως σημειώνει, ο Remi Paupert, Διευθυντής Marketing για τη Michelin Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, «H ενότητα με τις αξιολογήσεις και τα σχόλια για τα ελαστικά, αντικατοπτρίζουν την αξία που έχει για μας η γνώμη των καταναλωτών, και ευθυγραμμίζεται με την φιλοσοφία μας, ότι πουλάμε επιδόσεις και όχι λάστιχα. Αν και θα ήταν ευκολότερο να προωθήσουμε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για τα ελαστικά μας, στη Michelin προσφέρουμε το maximum όλων των επιδόσεων ταυτόχρονα, χωρίς συμβιβασμό σε καμία, από τις βασικές για τους καταναλωτές, ιδιότητα: την ασφάλεια, την διάρκεια ζωής ελαστικού και την οικονομία καυσίμου. Αυτό είναι που ονομάζουμε Michelin Total Performance».

auto.in.gr

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024