Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Renault χορηγός στο 20ο φεστιβάλ κιν/φου

H Renault χορηγός στο 20ο φεστιβάλ κιν/φου «Νύχτες Πρεμιέρας»

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault, συγκαταλέγεται στους χορηγούς του κινηματογραφικού φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας» προσφέροντας την μετακίνηση σε όσους παρασταθούν, αλλά και προσκλήσεις σε τυχερούςφίλους της στο Facebook.

Η Renault σε συνεργασία με τη Sixt είναι υπερήφανος χορηγός μετακινήσεων στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».

Το φεστιβάλ-θεσμός στο χώρο του θεάματος, γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια του με μια λαμπερή πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής και όπου θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Αργεντινού Damian Szifron, «Ιστορίες για Αγρίους» που διεκδίκησε το Χρυσό Φοίνικα, φέτος, στις Κάννες.

Παράλληλα με την χορηγία της στο φεστιβάλ, η Renault Greece προσφέρει, μέσω διαγωνισμού πού τρέχει στη σελίδα της στο Facebook, σε τέσσερις φίλους της από δυο ατομικές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την ταινία της επιλογής τους.

Για την ιστορία, η σχέση της Renault με το σινεμά κρατάει ξεκίνησε στις αρχές του 19oυ αιώνα (1899), όταν ο Louis Renault, υπήρξε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτου που εμφανίστηκε σε ταινία πίσω από το τιμόνι μιας Voiturette Τύπου Α.

Στις μέρες μας, πλέον, ένας στόλος 40 Renault συμμετέχει σε 200 περίπου τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες κάθε χρόνο. Η Renault παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο σε ταινίες αλλά ξεχωρίζει και ως χορηγός σε μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, από το 1983, το Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου της Deauville, το Φεστιβάλ της Lyon ενώ, από φέτος, η Renault συμμετέχει ως επίσημος χορηγός και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το πιο ιστορικό φεστιβάλ της έβδομης Τέχνης.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024