Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όφελος απόσυρσης, δωρεάν service και προνομιακή επέκταση εγγύησης προσφέρει η Seat

Όφελος απόσυρσης, δωρεάν service και προνομιακή επέκταση εγγύησης προσφέρει η Seat

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος προώθησης Seat Plus που θα "τρέξει" μέχρι τέλη Νοεμβρίου η Seat Τεχνοκάρ προσφέρει όφελος απόσυρσης σε όλους, δωρεάν service για δύο χρόνια και τη δυνατότητα προνομιακής επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης.

Η Seat Τεχνοκάρ με το πρόγραμμα Seat Plus προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που συνοδεύουν την αγορά ενός καινούριου Seat και συνοψίζονται στην παροχή οφέλους απόσυρσης, σε δωρεάν service για δύο χρόνια και στη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης με προνομιακούς όρους.

Αναλυτικότερα, το δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγοράσουν Seat να κερδίσουν εξολοκλήρου το όφελος απόσυρσης το οποίο φτάνει έως και 2.800 ευρώ, ανεξαρτήτως από το αν έχει αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα δωρεάν συντήρησης για δύο χρόνια, προβλέπει την παροχή του δωρεάν service και περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για δύο χρόνια ή 30.000χλμ -για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις-, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά Seat και λιπαντικά Castrol Edge Professional.

Παράλληλα με τα παραπάνω οφέλη οι αγοραστές μοντέλων Seat έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την εργοστασιακή εγγύηση των δύο ετών, για επιπλέον 2 χρόνια (ή 80.000 χλμ.) με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για την βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιπλέον των παραπάνω παροχών η Seat εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για όλα τα μοντέλα μας και οι οποίες φτάνουν μέχρι και τα 1.740 ευρώ ενώ τα πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού «Plus» παρέχουν όφελος μέχρι και 70% προς τον πελάτη, προσφέροντας σημαντικό πρόσθετο εξοπλισμό σε προνομιακές τιμές.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024