Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat στο δίκτυο εμπόρων της φίρμας

Στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat στο δίκτυο εμπόρων της φίρμας

Η VW επέλεξε το ελληνικό έδαφος για την παρουσίαση του νέου Passat στο δίκτυο εμπόρων της από όλο τον κόσμο, σε μια εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο Costa Navarino στη Μεσσηνία, και θα διαρκέσει εννέα εβδομάδες με τη συμμετοχή 20.000 προσκεκλημένων.

Η γερμανική φίρμα επέλεξε την Ελλάδα για την παγκόσμια παρουσίαση του νέου Passat στο παγκόσμιο δίκτυο εμπόρων της, στην μεγαλύτερη εκδήλωση του είδους που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από την VW.

Το «Passat Experience», όπως επιγράφεται η εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στην μεσσηνιακή γη, απευθύνεται σε περίπου 20.000 εμπόρους της φίρμας από όλο τον κόσμο, αλλά και στα στελέχη πωλήσεων της, ανά την Ευρώπη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino, στην Μεσσηνία και θα διαρκέσει συνολικά εννέα εβδομάδες, από τις στις 6 Οκτωβρίου 2014 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2014.

«Η εκδήλωση στην περιοχή της Μεσσηνίας είναι μια δέσμευση προς την Ελλάδα, τους τοπικούς εταίρους μας και τους ανθρώπους εκεί», δήλωσε ο κ. Anders-Sundt Jensen, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας marketing επιβατικών αυτοκινήτων της Volkswagen.

«Να τονίσουμε ότι οι τοπικοί συνεργάτες μας βοήθησαν πολύ στην οργάνωση και πολλά ξενοδοχεία παρέτειναν τη λειτουργία τους για τον σκοπό αυτό. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή και στο πνεύμα του “Think Blue”, την φιλοσοφία της μάρκας που αφορά στην οικολογική συνείδηση. Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε για την εκδήλωση αυτή είναι βαθύτατα προσηλωμένο στη βιωσιμότητα και την οικολογική υπευθυνότητα» συμπληρώνει ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι το Westin Resort Costa Navarino, έχει τιμηθεί με το Βραβείο Αειφορίας (EHMA – Sustainability Award) από το Diversey Care το 2013 ενώ έχει αποσπάσει το οικολογικό σήμα Green Key 2013, το οποίο απονέμεται για την εφαρμογή των οικολογικά βιώσιμων έργων και πρακτικών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Σε ό,τι αφορά το επίκεντρο της εκδήλωσης που δεν είναι άλλο από το VW Passat, όπως, σημειώνει η γερμανική φίρμα, θα γίνει εκτεταμένη παρουσίαση των νέων συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας της νέας όγδοης γενιάς του μοντέλου.

«Το Passat ήταν πάντα το σύμβολο της τεχνολογικής προόδου και, τώρα, η όγδοη γενιά του μοντέλου συγκεντρώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της εποχής μας, καθιστώντας το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Το συνέδριο θα αποκαλύψει στους συνεργάτες μας πόσο καινοτόμο και αποτελεσματικό είναι το καινούριο αυτοκίνητό μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Xavier Chardon, επικεφαλής marketing επιβατικών αυτοκινήτων Volkswagen.

Έτσι, σι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις πτυχές λειτουργίας και δυνατοτήτων των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat.

Εκτός από την εξοικείωση με τα νέα συστήματα του Passat, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο μοντέλο, καθώς, καθ’όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, θα υπάρχουν στη διάθεση τους περισσότερα από 200 Passat με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό.

Πέρα από τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο που θα παρέχονται σε όλα τα στελέχη πωλήσεων, οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι της Volkswagen θα ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στην αγορά και τη στρατηγική της μάρκας, στοχευμένα και σε συνάρτηση με την χώρα από την οποία προέρχονται.

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024