Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέκα χρόνια Volkswagen Bank Hellas - Μια πορεία επιτυχιών

Δέκα χρόνια Volkswagen Bank Hellas – Μια πορεία επιτυχιών

Η Volkswagen Bank Hellas, το μεγάλο όνομα στην αγορά χρηματοδότησης οχημάτων που κάνει πραγματικότητα το όνειρο απόκτησης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, γιορτάζει μαζί σας προσφέροντας κάτι μοναδικό, αντίστοιχο των γενεθλίων της για τα 10 χρόνια.

Η Volkswagen Bank Hellas, το μεγάλο όνομα στην αγορά χρηματοδότησης οχημάτων που κάνει πραγματικότητα το όνειρο απόκτησης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, γιορτάζει μαζί σας προσφέροντας κάτι μοναδικό, αντίστοιχο των γενεθλίων της για τα 10 χρόνια!
Φέτος η Volkswagen Bank Hellas γιορτάζει.
Τον Οκτώβριο 2014 η Volkswagen Bank Hellas κλείνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει! Από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα διαγράφει μια συνεπή πορεία διαρκούς ανάπτυξης με επιτυχημένες συνεργασίες και πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα των χρηματοδοτικών και ασφαλιστικών προγραμμάτων στο χώρο της αυτοκίνησης.
Η Volkswagen Bank Hellas μέσα από τα εμπορικά της σήματα δημιουργεί προϊόντα για κορυφαίες μάρκες οχημάτων.
Ως μέλος της Volkswagen Financial Services AG, του μεγαλύτερου οργανισμού παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, καλύπτει χρηματοδοτικά τις μάρκες του Ομίλου Volkswagen AG δημιουργώντας και διαθέτοντας καινοτόμα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα μέσα από τα αντίστοιχα εμπορικά της σήματα: Volkswagen Bank, Audi Financial Services, SEAT CREDIT, SKODA Financial Services και Ducati Financial Services.
Η Volkswagen Bank Hellas γιορτάζει όλα της τα «10»
Χτίζοντας πάνω στις αξίες, ασφάλεια, εξυπηρέτηση, χρηματοδότηση, σιγουριά, εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, δέσμευση, υπευθυνότητα, καινοτομία και επιτυχία δημιούργησε εικόνα κύρους και πρωτοπορίας με αποτέλεσμα να παίρνει από τους πελάτες της τη μεγαλύτερη επιβράβευση: 10 σε όλα!
10 για τα καλύτερα προϊόντα, χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά,10 για την καινοτομία και την πρωτοπορία που τα χαρακτηρίζει, 10 για την εξυπηρέτηση. Έτσι μαζί με τα 10 της χρόνια αυτό είναι το 10 που γιορτάζει περισσότερο και φυσικά το γιορτάζει μαζί με τους πελάτες.
Γνωρίστε σήμερα το «10 σε όλα».
Το επετειακό πρόγραμμα «10 σε όλα» με το οποίο η Volkswagen Bank Hellas ανταποδίδει στους πελάτες της την αφοσίωσή τους είναι εδώ ! Πρόκειται για ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδοτικού και ασφαλιστικού προγράμματος για να αποκτήσετε σήμερα το Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA ή Ducati των ονείρων σας, που διατίθεται μόνο μέχρι το τέλος του 2014και τα δίνει όλα:
– 10 μήνες άτοκα
– 10 Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις
– Προκαταβολή από 0%
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα sites: volkswagenbankhellas.gr volkswagenbank.gr, audifinancialservices.gr, seatcredit.gr, skodafinancialservices.gr και ducatifinancialservices.gr

Ξένη δημοσίευση

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024