Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα χρηματοδοτικά για την απόκτηση smart και για τις Α-Class, Β-Class, C-Class, CLA & GLA από την Mercedes-Benz Ελλάς

Νέα χρηματοδοτικά για την απόκτηση smart και για τις Α-Class, Β-Class, C-Class, CLA & GLA από την Mercedes-Benz Ελλάς

H εισαγωγική εταιρεία των γερμανικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα προσφέρει δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που φιλοδοξούν να κάνουν ελκυστικότερη την απόκτηση συγκεκριμένων μοντέλων.

Δύο νέα επιδοτούμενα προγράμματα χρηματοδότησης για την απόκτηση των Mercedes-Benz A-Class, B-Class, C-Class, CLA & GLA αλλά και για τα νέα smart fortwo και forfour, καθώς και το smart electric edition, προσφέρει η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της Mercedes-Benz Ελλάς (Mercedes-Benz Financial Services) μέσω της συνεργαζόμενης FGA Bank.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα “Welcome ALL INCLUSIVE” προσφέρεται για όλα τα καινούρια επιβατικά αυτοκίνητα A-Class, B-Class, C-Class, CLA & GLA με κινητήρα 1,6 και 1,5 λίτρων βενζίνης και πετρελαίου, αντιστοίχως, ενώ, το πρόγραμμα “smart FOR you” προσφέρεται για όλα τα καινούρια smart fortwo και forfour, αλλά και για το smart electric edition.

Τα δύο προγράμματα αφορούν τόσο ιδιώτες όσο και ελεύθερους επαγγελματίες, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής, εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης.

Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης ο πελάτης έχει τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

  • Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος.
  • Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή.
  • Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι με την επιλογή του προγράμματος χρηματοδότησης “Welcome ALL INCLUSIVE” η μηνιαία δόση για την A 160 CDI διαμορφώνεται σε 199 ευρώ, ενώ για την CLA 180 CDI σε 299 ευρώ. Αντίστοιχα, η μηνιαία δόση για το smart fortwo με το πρόγραμμα “smart FOR you” διαμορφώνεται σε 99 ευρώ.

Παράλληλα, στα παραπάνω προγράμματα χρηματοδότησης περιλαμβάνονται επιπρόσθετα οι υπηρεσίες, συντήρησης δύο ετών ή το συμβόλαιο συντήρησης Compact Plus, ασφάλιση έξι μηνών, επέκταση εγγύησης δύο ετών και προστασία δανείου.

auto.in.gr

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024