Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 2.060 Mitsubishi Outlander στην Ελλάδα

Ανάκληση για 2.060 Mitsubishi Outlander στην Ελλάδα

Ενδεχόμενη δυσλειτουργία στα φώτα φρένων και στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οδηγεί τα ιαπωνικά SUV στα συνεργεία.

Στην ανάκληση 2.060 Mitsubishi Outlander (CW0W) προχωρά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Η ανάκληση αφορά 2.060 οχήματα, μοντέλα 2007-2009, στα οποία τα φώτα φρένων ενδέχεται να μην ανάψουν λόγω ανεπαρκούς αγωγιμότητας (υψηλής αντίστασης) που προκαλείται από την εισχώρηση μονωτικού υλικού στο εσωτερικό του διακόπτη των φώτων.

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι επίσης δυνατόν ο μοχλός των ταχυτήτων να μην μπορεί να μετακινηθεί από την θέση «Ρ».

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη ανάκληση.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων , θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mitsubishi για να γίνει έλεγχος του διακόπτη φώτων Στοπ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με την τεχνική διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 605 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024