Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Έκτορας Μποτρίνι στο περίπτερο της Volvo στην έκθεση

Ο Έκτορας Μποτρίνι στο περίπτερο της Volvo στην έκθεση»Αυτοκίνηση 2014″

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα βρεθεί στο περίπτερο της Volvo στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2014», προσφέροντας σε όσους βρεθούν εκεί το μεσημέρι της Κυριακής 2 Νοεμβρίου, μοναδικές γευστικές δημιουργίες.

Ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, θα είναι ο καλεσμένος-έκπληξη της Volvo στην «Αυτοκίνηση 2014», την τελευταία μέρα της έκθεσης αυτοκινήτου.

Ο συνεργάτης της σουηδικής φίρμας, μαζί με το επιτελείο του, θα βρίσκεται στο περίπτερο της Volvo, στη μία το μεσημέρι της Κυριακής 2 Νοεμβρίου, για να προσφέρει τις γευστικές δημιουργίες του στους φίλους τού αυτοκινήτου αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η συνεργασία Volvo Car Hellas και Έκτορα Μποτρίνι ξεκίνησε στις αρχές του 2014, καθώς οι αξίες που εκπροσωπεί ο Κερκυραίος σεφ στην υψηλή γαστρονομία, συνδυάζοντας τα αγνά υλικά με τη δημιουργικότητα, ταιριάζουν απολύτως με τις αρετές των προϊόντων της premium σουηδικής φίρμας όπου συνυπάρχουν η ποιότητα, τα εξαιρετικά υλικά, το εκλεπτυσμένο σύγχρονο design και την πρωτοποριακή τεχνολογία.

Σε αυτή τη βάση δημιουργήθηκε και η συνεργασία ανάμεσα στη Volvo Car Hellas και τον Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος εξάλλου έχει επιλέξει ένα Volvo XC60 D4 για τις μετακινήσεις του.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024