Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 5.059 Opel Astra (J)

Ανάκληση για 5.059 Opel Astra (J)

Ενδεχόμενο δυσλειτουργίας του ανεμιστήρα ψυγείου-ψύξης οδηγεί το γερμανικό μοντέλο στα συνεργεία.

Στην ανάκληση Opel Astra (J) προχωρά η εταιρεία GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων Opel στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά 5.059 οχήματα, έτους παραγωγής από το 2010 έως 2012 και βρίσκονται στο σύνολό τους στην κατοχή των καταναλωτών.

Στα προς ανάκληση οχήματα, σε περίπτωση παρεμπόδισης της λειτουργίας του ανεμιστήρα ψυγείου ψύξης, υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί βραχυκύκλωμα.

Αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη μονάδα ανεμιστήρα ψύξης και, στη χειρότερη περίπτωση, ανάφλεξη στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές στη Ελλάδα για τυχόν τροχαία ατυχήματα ή συγκρούσεις που να έχουν προκληθεί από αυτήν την περίπτωση. Ωστόσο, έχει υπάρξει μεμονωμένη αναφορά για ανάφλεξη σε όχημα, που ενδέχεται να συνδέεται με την συγκεκριμένη περίπτωση και η οποία εξετάζεται.

Στους ιδιοκτήτες των προς ανάκλήση οχημάτων, θα αποσταλεί σχετική συστημένη επιστολή και επιπλέον θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να ενημερωθούν για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι προληπτικοί έλεγχοι και, εάν απαιτηθεί, οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164700.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024