Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Volvo χορηγός στην εκδήλωση «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά»

Η Volvo χορηγός στην εκδήλωση «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά»

Η Volvo Car Hellas γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιδιαίτερη σχέση της με την υψηλή γαστρονομία ως μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας της διακριτικής πολυτέλειας που πρεσβεύει, αποτελώντας έναν απο τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» που έδωσε στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον κόσμο των ακριβών κόκκινων κρασιών.


Η Volvo Car Hellas, στο πλαίσιο της πάγιας επιλογής της για την υποστήριξη της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα, ήταν ένας από τους χορηγούς της ημερίδας οινογνωσίας και γευστικής δοκιμής «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» που πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, αποτελώντας την πρώτη και μεγαλύτερη ελληνική εκδήλωση του είδους.

Ειδικοί και επαγγελματίες του χώρου, οινοπαραγωγοί αλλά και απλοί οινόφιλοι, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν μεταξύ τους μερικές από τις πλέον διάσημες και ακριβές ετικέτες ερυθρού οίνου στον κόσμο.

Όσο για την ειδική σχέση των Σουηδών με αυτού του είδους τις «απολαύσεις», την τελευταία τριετία, η Volvo Car Hellas έχει αναγάγει την υψηλή γαστρονομία ως ένα από τα βασικά πεδία της επικοινωνιακής στρατηγικής της καθώς ο συγκεκριμένος τομέας είναι συνυφασμένος με μία από τις αξίες που πρεσβεύει, τη διακριτική πολυτέλεια, η οποία αντανακλάται στη σύγχρονη υψηλή γαστρονομία, αποτελώντας ένα από τα βασικά στοιχεία του ευρέως αποκαλούμενου ως «ευ ζην».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Volvo έχει υπάρξει χορηγός του γαστρονομικού θεσμού των Χρυσών Σκούφων για τρία συνεχόμενα έτη, έχει συνεργαστεί με το Safka, το πρώτο σκανδιναβικό εστιατόριο στην Αθήνα, ενώ εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει μία πολυεπίπεδη συνεργασία με το βραβευμένο Σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά», που ως τίτλος αποτελεί το ελληνικό ισοδύναμο αυτού που οι Γάλλοι ορίζουν ως «Grand Vin» και οι Βρετανοί ως «Fine Wine», ήταν ο ιστότοπος για τη γαστρονομία και την ευζωία The food & Leisure Guide και η εταιρεία «οινικής επικοινωνίας» Vinetum. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι ειδικοί του χώρου από το εξωτερικό, με πλούσια αρθρογραφία και βιβλιογραφία.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024