Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακαλούνται 192 VW Polo στην ελληνική αγορά

Ανακαλούνται 192 VW Polo στην ελληνική αγορά

Ενδεχόμενο πρόβλημα στην ηλεκτρονική μονάδα διαχείρισης των αερόσακων που μπορεί να επηρεάσει τη σωστή λειτουργία τους οδηγεί τα γερμανικά supermini στα συνεργεία.

Στην ανάκληση VW Polo προχωρά η εταιρεία Kosmocar A.E., Γενικός Εισαγωγέας αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 192 οχήματα, Model Year 2015, στα οποία υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν λανθασμένα σήματα στην ηλεκτρονική μονάδα διαχείρισης των αερόσακων λόγω σφάλματος στην κατασκευή του εσωτερικού αισθητήρα επιτάχυνσης.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενεργοποίηση της προειδοποιητικής λυχνίας ελέγχου στον πίνακα οργάνων. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως η περίπτωση να υπάρξει ακούσια ενεργοποίηση αερόσακου χωρίς να έχει προηγηθεί προειδοποίηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το παραπάνω θέμα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των προς ανάκληση αυτοκινήτων έχει ήδη έχει ξεκινήσει, μέσω συστημένών επιστολών, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας Kosmocar A.E. για τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την «Εξυπηρέτηση Πελατών Volkswagen» στο τηλέφωνο 210 9981100.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024