Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι νέες τιμές του Opel Astra στην ελληνική αγορά

Οι νέες τιμές του Opel Astra στην ελληνική αγορά

Η αρχική τιμή για τη βασική πεντάθυρη βενζινοκίνητη έκδοση του Astra διαμορφώνεται σε 15.040 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Νέες τιμές για το δημοφιλές γερμανικό μοντέλο στην ελληνική αγορά όπου διατίθεται σε τετράθυρη, πεντάθυρη, πρακτική Sports Tourer και την πιο σπορτίφ GTC έκδοση αμαξώματος.

Υπό την ισχύ της νέας τιμολογιακής πολιτικής η αρχική τιμή για το Opel Astra συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης διαμορφώνεται σε 15.040 ευρώ για την βασική πεντάθυρη έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων Ecotec απόδοσης 100 ίππων.

Ψηλότερα στην γκάμα, η τιμή της πεντάθυρης έκδοσης με τον υπερτροφοδοτούμενο Ecotec αντίστοιχης χωρητικότητας και απόδοση 120 ίππων ξεκινά από τα 16.040 -με το όφελος απόσυρσης.

Η αρχική τιμή για την πεντάθυρη έκδοση με τον ίδιο κινητήρα στην ισχυρότερη, όμως εκδοχή, ισχύος 140 ίππων, διαμορφώνεται σε 17.640 ευρώ συνυπολογίζοντας, πάντα, το όφελος απόσυρσης.

Περνώντας στις diesel επιλογές, η τιμή απόκτησης ενός πετρελαιοκίνητου Astra διαμορφώνεται πλέον σε 17.840 ευρώ για τη βασική πεντάθυρη έκδοση 1.3 CDTi με ισχύ 95 ίππων.

Ψηλότερα στην πετρελαιοκίνητη γκάμα και στην πεντάθυρη diesel έκδοση των 1,6 λίτρων με απόδοση 110 ίππους η αρχική τιμή διαμορφώνεται σε 18.572 ευρώ με την απόσυρση.

Ο ίδιος κινητήρας διατίθεται και σε εκδοχή 136 ίππων με την αντίστοιχη έκδοση του πεντάθυρου Astra να ξεκινά από τα 19.876 ευρώ. Το Opel Astra διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού Assentia, Business και Dream.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές, τις εκδόσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εξοπλιστικές επιλογές του πεντάθυρου Astra.

Σε ό,τι αφορά την τετράθυρη έκδοση αμαξώματος του Opel Astra η τιμή εκκίνησης για τη βασική βενζινοκίνητη έκδοση διαμορφώνεται σε 15.540 ευρώ, ενώ για τη βασική πετρελαιοκίνητη σε 18.340 ευρώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά για τις τιμές της γκάμας εκδόσεων κινητήρα του τετράθυρου Astra το οποίο διατίθεται με τις ίδιες επιλογές μοτέρ.

Σε ό,τι αφορά την πρακτικότερη Sports Tourer έκδοση, η τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 16.140 ευρώ για τη βασική βενζινοκίνητη και σε 18.940 ευρώ για τη βασική πετρελαιοκίνητη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις διαθέσιμες εκδόσεις και τα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά του Opel Astra Sports Tourer.

Tέλος αναφορικά με την πιο σπορτίφ GTC έκδοση η αρχική τιμή ξεκινά από τα 17.740 ευρώ για την υπερτροφοδοτούμενη έκδοση των 1,4 λίτρων με ισχύ 120 ίππων που αποτελεί και τη βασική έκδοση κινητήρα της συγεκριμένης εκδοχής του Astra.

Αντίστοιχα την μοναδική πετρελαιοκίνητη επιλογή του Astra GTC αποτελεί ο 1,6 λίτρων με ισχύ 136 ίππων και αρχική τιμή για την έκδοση, τα 20.470 ευρώ. Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά τις εξοπλιστικές εκδόσεις, το GTC προσφέρει δύο επιλογές, την GTC Edition και την GTC Dream Sport.

Δείτε εδώ αναλυτικά λεπτομέρειες για τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις διαθέσιμες εκδόσεις και τα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά του Opel Astra GTC.


auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024