Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε εξέλιξη ανάκληση για Chevrolet Aveo στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη ανάκληση για Chevrolet Aveo στην Ελλάδα

Ενδεχόμενο πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει στην ακούσια εκκίνηση λειτουργίας του κινητήρα όταν το κλειδί βρίσκεται στην θέση Lock OFF, οδηγεί 197 Chevrolet στα «ελληνικά» συνεργεία της Chevrolet.

Στην ανάκληση Chevrolet Aveo προχωρά η Chevellas Α.Ε. γενική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Chevrolet, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η ανάκληση αφορά 197 Aveo χρονολογίας κατασκευής 2011-2014 και ημερομηνίας παραγωγής από 04 Νοεμβρίου 2010 έως 21 Αυγούστου 2014, με αριθμούς πλαισίου από CB000469 έως CB057747.

Στα προς ανάκληση αυτοκίνητα, ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις, ο κινητήρας να εκκινήσει από μόνος του και να λειτουργήσει για μικρό χρονικό διάστημα, όταν το κλειδί βρίσκεται στη θέση κλειδώματος LOCK(OFF) του διακόπτη ανάφλεξης, εξαιτίας μη φυσιολογικής φθοράς του μηχανισμού του διακόπτη ανάφλεξης. Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον υπάρχει επιλεγμένη ταχύτητα στο κιβώτιο ταχυτήτων, το όχημα ενδέχεται να κινηθεί απρόσμενα.

Για αυτό και όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Chevrolet, είναι σημαντικό να αφαιρείται το κλειδί από το διακόπτη ανάφλεξης μετά την απενεργοποίηση του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί πέντε περιστατικά ατυχημάτων στην Αυστραλία ως αποτέλεσμα αυτής της δυσλειτουργίας.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω επιστολής, από την Chevellas A.E, ώστε να προσέλθουν με ραντεβού στα δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Chevrolet σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του κυλίνδρου του διακόπτη ανάφλεξης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. στο τηλέφωνο 210 5773460.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024