Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Seat Ibiza με τριπλό κέρδος

Seat Ibiza με τριπλό κέρδος

Τετραετής εργοστασιακή εγγύηση, προνομιακή χρηματοδότηση με μηνιαία δόση από 110 ευρώ τα πρώτα δύο χρόνια και επιπλέον εξοπλισμό με όφελος έως 75% για τον αγοραστή προσφέρει η Seat για όσους επιλέξουν να παραγγείλουν Seat Ibiza μέχρι τις 14/3/2015.

Την έναρξη ενός νέου προωθητικού προγράμματος για το Ibiza εγκαινιάζει η Seat, προσφέροντας, τετραετή εργοστασιακή εγγύηση, προνομιακή χρηματοδότηση και πακέτα εξοπλισμού με κέρδος έως 75%, που στοχεύουν να κάνουν πιο ελκυστική την αγορά του ισπανικού supermini.

Αναλυτικότερο, στo πλαίσιo του νέου προωθητικού προγράμματος όλοι όσοι καταχωρήσουν παραγγελία για Ibiza από 6/2/2015 έως και 14/3/2015 θα συνοδεύονται από standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη.

Σημειώνεται ότι πως το συγκεκριμένο πακέτο επέκτασης εγγύησης Seat 2+2 χρόνια (ή έως 80.000 χλμ) προσφέρει τις ίδιες ακριβώς καλύψεις όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων, με τους ίδιους ακριβώς όρους και προϋπόθεσεις.

Παράλληλα, η δυνατότητα απόκτησης του Ibiza υπόσχεται να γίνει ακόμα ευκολότερη με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που η Τεχνοκάρ προσφέρει μέσω της SEAT Credit.

Αναλυτικά, το νέο προνομιακό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, συνδυάζει χαμηλή προκαταβολή, με ανταγωνιστικό επιτόκιο το οποίο μάλιστα μεταβάλλεται στην διάρκεια των δύο περιόδων χρηματοδότησης. Κατ’ επέκταση, για την αρχική περίοδο χρηματοδότησης των πρώτων 24 μηνών η μηνιαία δόση ξεκινά από 110 ευρώ το μήνα.

Τo τρίπτυχο του νέου προωθητικού προγράμματος για το Ibiza συμπληρώνουν τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus τα οποία προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού.

Ενδεικτικά, για την έκδοση Reference, προσφέρονται ζάντες αλουμινίου 15″ & εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης στην τιμή των 150 ευρώ, για την έκδοση Style 5d, διατίθεται το σύστημα αυτόματου κλιματισμού CLIMATRONIC & πίσω ηλεκτρικά παράθυρα στην τιμή των 180 ευρώ και για την έκδοση Style SC CLIMATRONIC & φιμέ τζάμια στην τιμή των 180 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024