Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Γενεύη το ετήσιο συνέδριο των ελλήνων διανομέων Peugeot

Στη Γενεύη το ετήσιο συνέδριο των ελλήνων διανομέων Peugeot

Οι εμπορικές επιδόσεις της φίρμας το 2014 και οι στόχοι για το 2015 αποτέλεσαν τα βασικά θέματα συζήτησης στο ετήσιο συνέδριο του δικτύου διανομέων Peugeot.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Γενεύη το ετήσιο πανελλαδικό συνέδριο διανομέων των αυτοκινήτων Peugeot, που διοργανώθηκε από τον όμιλο Συγγελίδη ο οποίος εκπροσωπεί την γαλλική φίρμα στη χώρα μας.

Η Peugeot επέλεξε ως προορισμό τη Γενεύη, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους της να επισκεφθούν το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, το κορυφαίο παγκοσμίως γεγονός στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας ενώ, πέρα από τα μέλη του δικτύου των επίσημων διανομέων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Στον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ο επικεφαλής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης υπογράμμισε τη σημαντική άνοδο (41%) που κατέγραψαν οι ταξινομήσεις της φίρμας το πρώτο έτος λειτουργίας της νέας εισαγωγικής εταιρείας.

Παράλληλα παρουσίασε τους στόχους του 2015 τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο συνολικής στρατηγικής για την Peugeot, η οποία από το ξεκίνημα της χρονιάς ελέγχει μερίδιο 6,9%, μέγεθος που την κατατάσσει στην πεντάδα των κορυφαίων μαρκών της ελληνικής αγοράς.

Τις εργασίες του συνεδρίου έκλεισε ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, επεσήμανε την σημασία του ρόλου του δικτύου διανομέων στην επιτυχία της Peugeot και στην τοποθέτησή της στην κορυφή.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024