Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο σημείο εξυπηρέτησης Ford στην Αθήνα

Νέο σημείο εξυπηρέτησης Ford στην Αθήνα

Η Ford Motor Hellas υποδέχεται στο δίκτυο της την Α. Παντόπικος ΕΠΕ, δίνοντας πρόσβαση σε ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης για τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες της φίρμας, στην καρδιά της Αθήνας.

Ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης αποκτά η Ford Motor Hellas στην Αθήνα καθώς το εγχώριο δίκτυο της «μπλε οβάλ» φίρμας υποδέχεται την Α. Παντόπικος ΕΠΕ, η οποία ως μία από τις μεγαλύτερες αλλά και παλαιότερες επιχειρήσεις του είδους στην Ελλάδα, υπόσχεται να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στους ιδιοκτήτες -και όχι μόνο- της Ford.

Οι εγκαταστάσεις της Ford Παντόπικος επί της Ιεράς Οδού 155, καλύπτουν συνολικό εμβαδόν 5.000 τ.μ. σε ενιαία έκταση, ενώ το κτιριακό συγκρότημα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τμήμα υποδοχής πελατών, έκθεση καινούριων αυτοκινήτων, τμήμα μεταχειρισμένων και συνεργείο.

Αναλυτικά, εκτός από την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στις παρεχόμενες υπηρεσίες της Ford Παντόπικος ως εξουσιοδοτημένου επισκευαστή Ford περιλαμβάνονται συνεργείο, διαγνωστικός έλεγχος, φανοποιείο, βαφείο, πλήρως ενημερωμένη αποθήκη ανταλλακτικών, καθώς και χώρος στάθμευσης 200 αυτοκινήτων.

Παράλληλα η εταιρεία προχώρησε στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με μακρόχρονη εμπειρία ειδικά στα οχήματα Ford, ώστε να παρέχει εγγυημένα τις αρτιότερες υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή.

Η Ford Παντόπικος είναι επίσης μια από τις ελάχιστες επιχειρήσεις του είδους που διαθέτουν ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων και πλυντήριο αυτοκινήτων εντός των εγκαταστάσεών της.

Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας της η Ford Παντόπικος προσφέρει εντελώς δωρεάν, προληπτικό έλεγχο 37 σημείων σε όσους κατόχους αυτοκινήτων Ford την επισκεφθούν έως και τις 31 Μαΐου 2015.


Σημειώνεται ότι η εταιρεία A. Παντόπικος Ε.Π.Ε. είναι μία από τις παλαιότερες του είδους στην εγχώρια αγορά με ημερομηνία ίδρυσης το 1952 ως ένα από τα πρώτα συνεργεία αυτοκινήτων στη μεταπολεμική Αθήνα.

Βρίσκεται στη σημερινή της έδρα -επί της Ιεράς Οδού 155- από το 1972, σε ένα σημείο που επιλέχθηκε για την προσβασιμότητά του και την εγγύτητα του με τις περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Αθήνα.

Εκτός από την πρόσφατη συνεργασία με την Ford η εταιρεία λειτουργεί από το 1992 ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες Honda, Mitsubishi και Volvo, εξυπηρετώντας περίπου 4.000 αυτοκίνητα ετησίως.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024