Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα κάθετη μονάδα Subaru στη Θεσσαλονίκη

Νέα κάθετη μονάδα Subaru στη Θεσσαλονίκη

Το δίκτυο της Subaru υποδέχεται την μεγαλύτερη κάθετη μονάδα του στην ελληνική επικράτεια σε συνεργασία την AVC Α.Ε, εταιρεία του ομίλου Αντωνέλη.

Οι Πλειάδες Motors A.E εισαγωγική εταιρεία της Subaru σε συνεργασία με την AVC Α.Ε, εταιρεία του ομίλου Αντωνέλη, εγκαινιάζει την μεγαλύτερη κάθετη μονάδα Subaru στην ελληνική επικράτεια.

Το νέο κάθετο συγκρότημα βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό, στον κόμβο Κ12 (Επικοινωνία: τηλ. 2310 444848, στο mail info@avc.com.gr ή στον ιστότοπο της εταιρείας, www.avc.com.gr).

Στον εκθεσιακό χώρο της νέας κάθετης μονάδας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν τα Subaru XV και Forester, αλλά και να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες της φίρμας όπως το σύστημα ασφάλειας «EyeSight», το οποίο αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού του νέου Outback 2.0 D, το σύστημα συμμετρικής τετρακίνησης All-Wheel-Drive με το τριπλό διαφορικό και τους επίπεδους Βoxer κινητήρες βενζίνης και diesel, αλλά και να κλείσουν test drive.

Τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος συμπληρώνουν το σύγχρονο συνεργείο με το εκπαιδευμένο προσωπικό πάνω στη σύγχρονη τεχνολογία της Subaru και περιλαμβάνει το μεγαλύτερο φανοβαφείο στη Θεσσαλονίκη ενώ παρέχονται γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ. Παράλληλα, υπάρχει τμήμα ανταλλαγών και ασφαλειών ενώ το εκπαιδευμένο και ειδικευμένο σε κάθε τομέα προσωπικό υπόσχεται την άριστη εξυπηρέτηση.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024