Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελληνικός διαγωνισμός οικονομικής οδήγησης από την VW με προορισμό… την Καλιφόρνια

Ελληνικός διαγωνισμός οικονομικής οδήγησης από την VW με προορισμό… την Καλιφόρνια

Η Kosmocar-VW διοργανώνει «πρωτάθλημα» οικονομίας στην ελληνική επικράτεια επιβραβεύοντας τον νικητή με ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Καλιφόρνια όπου θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο διαγωνισμό οικονομικής οδήγησης της γερμανικής φίρμας Think Blue-Challenge 2015.

Η Kosmocar-Volkswagen διοργανώνει το διαγωνισμό οικονομικής οδήγησης «Think Blue-Challenge 2015» με στόχο τη διάδοση της φιλοσοφίας «Think Blue» για οικονομική οδήγηση στις καθημερινές μετακινήσεις, επιβραβεύοντας τον νικητή με ταξίδι στην Καλιφόρνια.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί το διάστημα 23 Μαΐου-13 Ιουνίου 2015 σε όλους τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους Volkswagen στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καθώς και στους εμπόρους της φίρμας σε Πάτρα, Τρίπολη, Πύργο, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καβάλα, Σέρρες και Κιλκίς.

Κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να οδηγεί ένα από τα μοντέλα Volkswagen που συμμετέχουν στην ενέργεια με στόχο την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε συγκεκριμένη διαδρομή.

Οι δύο πρώτες επιδόσεις των διαγωνιζόμενων σε κάθε έμπορο, θα προκριθούν αυτόματα στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου, για την ανάδειξη του έλληνα πρωταθλητή οικονομίας «Think Blue-Challenge» για το 2015.

Ο έλληνας πρωταθλητής θα κερδίσει ένα ταξίδι δύο ατόμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα συμμετάσχει στα τέλη Νοεμβρίου, στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Think Blue – World Championship» της Volkswagen για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή οικονομίας Think Blue.

Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορούν να επισκεφθούν το www.volkswagen.gr

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024